ΠΑΤΡΑ: Παρούσα η Δημοτική Αρχή στα συλλαλητήρια σωματείων σε Αγυιά και Ζαρουχλέικα

Στα  συλλαλητήρια που διοργάνωσαν χθες τα Εργατικά Σωματεία της πόλης  μας, συμμετείχαν εκπροσωπώντας τον Δήμο Πατρέων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Στην συγκέντρωση και την πορεία που πραγματοποιήθηκε στα Ζαρουχλέικα, συμμετείχαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Αθανασόπουλος και Δημήτρης Πελεκούδας.

Τα συλλαλητήρια οργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία, με αφορμή την  επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ αλλά και του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού που περιέχουν νέα μέτρα σε βάρος της εργατικής - λαϊκής οικογένειας.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν σε σχετική τους ανακοίνωση: «Οι "εκκρεμότητες" της 3ης "αξιολόγησης" έχουν ως πυρήνα τα νέα χτυπήματα στα Εργασιακά, με νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, νέα εμπόδια στην κήρυξη εργατικών απεργιών, την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα "κόκκινα" δάνεια στις τράπεζες».