ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάση βιβλίου η ” ΒΡΑΧΟΛΟΥΛΟΥΔΟ” στη ΔΙΑΚΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΛΑΟΥ ΠΑΤΡΩΝ | dete

ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάση βιβλίου η " ΒΡΑΧΟΛΟΥΛΟΥΔΟ" στη ΔΙΑΚΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΛΑΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΟΙ εκδοσεις  ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ και το βιβλιοπωλειο  ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ
σας προσκαλουν στην παρουσιαση του βιβλιου του ΝΙΚΟΥ Κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
με τιτλο:
    ΒΡΑΧΟΛΟΥΛΟΥΔΟ
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥ
που θα πραγματοποιηθει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15  ΜΑΙΟΥ 2017
και ωρα  19:00 στη ΔΙΑΚΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΛΑΟΥ ΠΑΤΡΩΝ  (ΚΑΝΑΡΗ 56 ΠΑΤΡΑ)
Για το βιβλιο θα μιλησουν:
ΑΛΕΞΗΣ ΓΚΛΑΒΑΣ  - ραδιοφωνικος παραγωγος , ερευνητης
ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  - φιλολογος  , συγγραφεας
Θα απευθυνει χαιρετισμο
ο προεδρος της Εταιρειας Λογοτεχνων Ν.Δ. Ελλαδος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
Συντονιστης : ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Την παρουσιαση θα διανθισει μουσικα η χορωδια Πολιτιστικου Κεντρου Ο.Τ.Ε Πατρων

              ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Νίκος Κ. Σακελλαρόπουλος ασχολείται πολλά χρόνια με το γράψιμο και εχει τυχει πολλων διακρισεων. Έχει γράψει αρκετά άρθρα πολιτικού, οικονομικού, κοινωνικού, ανθρωπιστικού και ιστορικού περιεχομένου, τα οποία έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί σε διάφορα έντυπα όπως: το περιοδικό Οικονομικός Ταχυδρόμος, τις εφημερίδες Μεσημβρινή, Ελευθεροτυπία, Πελοπόννησος (Πατρών) και άλλες. Παλαιότερα υπήρξε εκδότης του πνευματικού - εγκυκλοπαιδικού περιοδικού "ΡΗΜΑ" και μιας συνδικαλιστικης εφημεριδας . Με τη λογοτεχνία ασχολείται τα τελευταία χρόνια. Το 2010 κυκλοφορησε απο τις εκδ. Βεργινα το βιβλιο του με τιτλο Το μαυρο Μαμπα. Το 2012 κυκλοφορησε το βιβλιο του με τιτλο Ριζοχωρια του μυθικου  Ερυμανθου που ετυχε της ιδιας αποδοχης. Διηγηματα του εχουν τιμηθει πρόκειται σύντομα να εκδοθούν σε βιβλιο .

           ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ  ΒΙΒΛΙΟΥ

Η Κατερινιώ γεννήθηκε την εποχή της τρομερής ληστοκρατίας. Η φύση την προίκισε με πανώρια ομορφιά και σπάνια ψυχικά χαρίσματα. Στα δεκαεννιά της χρόνια ήρθε ο πρώτος έρωτας. Ένα δραματικό γεγονός, όμως, θα τη ρίξει από τα ουράνια στα τάρταρα. Θα περιπλανηθεί, παλεύοντας να βρει το νήμα της ζωής της. Ώσπου μια τυχαία συνάντηση να την οδηγήσει κοντά στο νησί των λεπρών, τη Σπιναλόγκα, όπου η μοίρα θα της δείξει ξανά το δρόμο προς την ευτυχία.

Ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.
Ένας εξαίρετος συνδυασμός πραγματικών και φανταστικών γεγονότων με ποικίλες κοινωνικές και ανθρωπιστικές καταγραφές. Με απρόσμενες εναλλαγές, έντονες συγκινησιακές καταστάσεις και αδιάκοπη περιπέτεια.