ΠΑΤΡΑ: Ο ΣΟΨΥ και το Στέκι “ΗΒΗ” σε δράσεις του ΑΤΕΙ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) | dete

ΠΑΤΡΑ: Ο ΣΟΨΥ και το Στέκι "ΗΒΗ" σε δράσεις του ΑΤΕΙ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στο μικρό Αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Πάτρας επιλεγμένες δράσεις και παρεμβάσεις από τους σπουδαστές που πραγματοποίησαν την Εργαστηριακή Πρακτική τους Άσκηση σε πλαίσια – φορείς της Πάτρας, του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας.

Το Ολοήμερο Κοινωνικό Στέκι Ψυχικής Υγείας για Εφήβους και ενήλικες-ΗΒΗ και τον ΣΟΨΥ Πάτρας εκπροσώπησαν η κ. Κρανιά Ειρήνη – Ψυχολόγος και η κ. Λούκα Ιωάννα – Κοινωνική Λειτουργός.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση και την συνεργασία που υπήρξε όλο το εξάμηνο και για την παρουσίαση του ΣΟΨΥ την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Ε. Μοσχοπούλου καθώς επίσης και τις φοιτήτριες της Κοινωνικής Εργασίας που έκαναν την εργαστηριακή πρακτική τους άσκηση στον Σύλλογο. Με την συμβολή τους βοήθησαν στην λειτουργία του Ολοήμερου Κοινωνικού Στεκιού Ψυχικής Υγείας για Εφήβους και Ενήλικες-ΗΒΗ. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι σημαντικό να παίρνονται γιατί έτσι ενισχύεται η δικτύωση των υπηρεσιών με την κοινότητα.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

sopsi 3

sopsi 2