ΠΑΤΡΑ: Ο πρωτοεργάτης των Πετεινών μιλά για την άνοδο-ΦΩΤΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: Ο πρωτοεργάτης των Πετεινών μιλά για την άνοδο-ΦΩΤΟ

Η ομάδα μπάσκετ των Πετεινών πανηγυρίζει την άνοδο της από την Γ2 στην Γ1 κατηγορία της ΕΣΚΑ –Η αφού στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε με διαφορά 27 πόντων τον πρωταθλητή Άρη Σουδενείκων.

Μάλιστα στο φινάλε ισοβάθμησαν τρεις ομάδες στην πρώτη θέση αλλά ν μέτρησαν τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια και οι Πετεινοί πήραν το δεύτερο εισιτήριο ανόδου.

Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού στην ομάδα αγωνίζονται παίκτες που δεν είχαν δελτίο σε άλλη ομάδα και λόγω της παρέας αποφάσισαν να παίξουν στους Πετεινούς. Πρωτεργάτης της επιτυχίας ήταν ο προπονητής  Φώτης Βουλουξής που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο και όπως είπε ο ίδιος « Μια χρονιά στέφθηκε με επιτυχία.

Είμαστε μια παρέα φίλων, αφού στην ομάδα παίζουν τα αδέλφια μου, ο γαμπρός μου, συνεργάτες στην δουλειά μου και ευχαριστιόμαστε το άθλημα.

Η μόνη ομάδα που δεν είχαμε κερδίσει ήταν ο Άρης που τερμάτισε πρώτος και στο τελευταίο παιχνίδι τον  κερδίσαμε με 27 πόντους ενώ είχαμε χάσει με 22 πόντους στο πρώτο παιχνίδι και πανάξια κερδίσαμε την άνοδο.»

Ο Φώτης Βουλουξής ήδη σχεδιάζει την επόμενη μέρα στους Πετεινούς αφού αρκετοί φίλοι του ακόμα και από το πόλο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν την νέα περίοδο.  Μάλιστα όπως αποκάλυψε «Θα προσπαθήσουμε την νέα χρονιά να ξεκινήσουμε την λειτουργία ακαδημιών στην ομάδα.  Ακαδημίες που δεν θα παίρνουμε συνδρομές από τα παιδιά αλλά θα έρχονται να παίζουν μπάσκετ και να το χαίρονται. Είμαστε 15 άτομα στην ομάδα που βάλαμε φέτος ισόποσα ποσά για να βγει η χρονιά και το ίδιο θα κάνουμε και την νέα περίοδο για να λειτουργήσουμε και τις ακαδημίες.» Πάντως ο Φώτης Βουλουξής δέχθηκε πρόταση πριν λίγες ημέρες από ανθρώπους της συνοικίας του Αγίου Νεκταρίου για να εμπλακεί και με την ποδοσφαιρική ομάδα των Πετεινών. Και όπως είπε ο ίδιος «Έχει γίνει μια κρούση για να εμπλακώ και με την ποδοσφαιρική ομάδα των Πετεινών αφού με αφορμή τον υποβιβασμό της υπάρχουν σκέψεις για μια νέα αρχή και την εξυγίανση της ομάδας και το επόμενο διάστημα οι συζητήσεις θα γίνουν πιο επίσημες και ουσιαστικές.»