ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Χαρδαβέλλας την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» | dete

ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Χαρδαβέλλας την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό»

Το βιβλιοπωλείο Discover your Way και οι εκδόσεις «Πατάκη» σας προσκαλούν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό»(πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106, τηλ.:2610 243 000) με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Κώστας Χαρδαβέλλας- Το ζεϊμπέκικο του νικητή»

Η Μάχη του Κώστα Χαρδαβέλλα με τον καρκίνο μέσα από τα μάτια του του γιού του Κ.Κ Χαρδαβέλλα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν
Δημήτρης Καρδαμάκης, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής Ακτινοθεραπεύτικής Ογκολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών.
Κωνσταντίνος Φλαμής, δημοσιογράφος
Άννα Μαρία Ρογδάκη, Πρόεδρος της Ένωσης γυναικών Πάτρας
Κώστας Χαρδαβέλλας, δημοσιογράφος

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Λευκές σελίδες μπροστά μου. Κι ένα μολύβι. Το χέρι μου προέκταση της ψυχής μου, έτοιμο να γεμίσει τις σελίδες με εικόνες και συναισθήματα, ενθύμια από το ταξίδι μου στην κόλαση και την επιστροφή στη ζωή.
Μια ραψωδία θριάμβου της ανθρώπινης ψυχής, που ξεκίνησε επτά χρόνια πριν. Αρχές καλοκαιριού του 2009. Όταν με χτύπησε ο καρκίνος. Την ίδια ακριβώς εποχή που έβλεπα την οικονομική κρίση να παίρνει παραμάζωμα τη χώρα μου και ένιωθα τις πρώτες σεισμικές δονήσεις στη δουλειά μου, στο Alter.
Τρία σε ένα δηλαδή. Μια κόλαση 3D. Τραγωδία τριών διαστάσεων. Το τζακπότ της καταστροφής".
Αυτή είναι η κατάθεση ψυχής του πατέρα μου Κώστα Χαρδαβέλλα για τον γολγοθά που ανέβηκε, έτσι όπως την εμπιστεύτηκε στα δικά μου χέρια. Από αυτή γεννήθηκε το βιβλίο "Κώστας Χαρδαβέλλας - Το ζεϊμπέκικο του νικητή". Ένα βιβλίο αφιερωμένο στους μαχητές της ζωής. Γιατί όλοι όσοι μάχονται είναι νικητές! Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της μάχης... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)