ΠΑΤΡΑ: Ο καθηγητής… συνεχίζει απτόητος την δράση του | dete

ΠΑΤΡΑ: Ο καθηγητής… συνεχίζει απτόητος την δράση του

Δεν κάνει πίσω παρά τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν γίνει (και τα οποία βασίζονται σε καταγγελίες).  Ο λόγος για καθηγητή σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα από το κρεβάτι του οποίου λέγεται ότι έχουν περάσει πολλά κορίτσια! Και μάλιστα οι περισσότερες φοιτήτριες! Το θέμα είχε αναδείξει ο «Κόσμος» εδώ και καιρό όμως φαίνεται πως η «δράση» του συνεχίζεται!

Λέγεται μάλιστα πως δεν χρησιμοποιεί μόνο την «πειθώ» του και τα κολακευτικά λόγια, αλλά έχει και έναν ιδιαίτερο τρόπο! Καταγγελίες αναφέρουν πως… τις αφήνει για αρκετό καιρό στο μάθημα του, τόσο που αυτές αναγκάζονται να τα κάνουν όλα προκειμένου να το περάσουν και να μπορέσουν να πάρουν το πτυχίο τους. Και αφού περνούν από το γραφείο του… όλα τα άλλα είναι εύκολα για εκείνον!

Λέγεται δε πως ο καθηγητής επιλέγει ποιες κοπέλες… δεν θα περάσουν το μάθημά του! Ετσι ώστε να έχει… ότι καλύτερο στο κρεβάτι του! Απαραίτητη προϋπόθεση η εμφάνιση, να είναι γοητευτική και σέξι, καθώς σύμφωνα με τα όσα λέγονται στις φοιτητικές κοινότητες της Πάτρας, είναι ιδιαίτερα εκλεκτικός στις επιλογές του.