ΠΑΤΡΑ: Ο γνωστός επιχειρηματίας… της «ανόρθωσε» το στήθος! 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ | dete

ΠΑΤΡΑ: Ο γνωστός επιχειρηματίας… της «ανόρθωσε» το στήθος! 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ

Tυχερή νεαρή Πατρινή που «κόλλησε» με γνωστό Πατρινό επιχειρηματία ο οποίος είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της που της κάνει… όλες τις χάρες! Ακόμη και τα πιο «τρελά» όνειρα, της ικανοποιεί, αφού η νεαρή που εργάζεται στην επιχείρηση του αγαπημένου της έχει «εμμονές» με το σώμα της και κάνει τα πάντα για να είναι τέλειο!

Όταν λοιπόν «εκμυστηρεύθηκε» στον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της εραστή της πως θα ήθελε μία «αισθητική παρέμβαση» στο στήθος της, εκείνος δεν της έφερε καμία αντίρρηση! Η όμορφη νεαρή δεν είχε πρόβλημα «έλλειψης» αλλά… πτώσης στήθους και επεδίωκε με επιμονή την… ανόρθωσή του!

Εκμυστηρεύθηκε την επιθυμία της στον αγαπημένο του και εκείνος κατέβαλε το ποσό των 3.000 ευρώ που ζήτησε ο πλαστικός χειρουργός ώστε να μετατρέψει σε «τούμπανο» το κάπως «πεσμένο» στήθος! Η νεαρή που ασχολείται και με τις δημόσιες σχέσεις και μάλιστα διοργανώνει μέχρι και πάρτι, είναι πλέον… στα χάϊ της!

Υπερηφανεύεται για το καινούργιο «απόκτημά» της και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει διπλά και τριπλά τον αγαπημένο της! Οσο για τον επιχειρηματία; Όπως λέει στους φίλους του… χαίρεται και εκείνος με το «ανορθωμένο» στήθος της κοπελιάς του.