ΠΑΤΡΑ: Ο Απόλλων κοντά στο Καραμανδάνειο | dete

ΠΑΤΡΑ: Ο Απόλλων κοντά στο Καραμανδάνειο

Ο Απόλλων Πάτρας θέλοντας να ενισχύσει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων αποφάσισε μέρος των χρημάτων από τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (23/12) με το Λαύριο να δοθούν στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη καθημερινά με πολλά προβλήματα.

Έτσι λοιπόν, θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ με εξαίρεση την κερκίδα «Α» που το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 12 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια έναντι 5 ευρώ και τα 3 ευρώ από κάθε εισιτήριο που θα διατεθεί για την για την ενίσχυση του Καραμανδανείου.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου 10:00-13:00, 18:00-21:00 και το Σάββατο 9:00-13:00. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.grστο link:https://goo.gl/ipx9hnή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Επιπλέον, όσοι φίλοι της ομάδας παραβρέθηκαν στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος (16/12) θα μπορούν, προσκομίζοντας την πρόσκληση (κατά την προπώληση στα γραφεία του συλλόγου) να αγοράζουν το εισιτήριο στην τιμή των 5 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους.