ΠΑΤΡΑ: Μηνύματα κατά του αλκοολισμού απο την νέα θεατρική παράσταση “Ο γάμος της Μπέττυ και του Μπου” απο την ομάδα “αλλαΖΩ” | dete

ΠΑΤΡΑ: Μηνύματα κατά του αλκοολισμού απο την νέα θεατρική παράσταση "Ο γάμος της Μπέττυ και του Μπου" απο την ομάδα "αλλαΖΩ"

Η θεατρική ομάδα αλλάΖΩ παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Ο γάμος της Μπέττυ και του Μπου".
Πρόκειται για μια διασκευή του ομώνυμου θεατρικού έργου του Chistopher Durang. Είναι η ιστορία του γάμου ενός ζευγαριού, της Μπέττυ και του Μπου και των δύο οικογενειών που τους πλαισιώνουν. Ο Μπου επηρεασμένος απο τον πατέρα του καταφεύγει στο αλκοόλ και η καταπιεσμένη προσωπικότητα της Μπέττυ αγνοεί το πρόβλημα αυτό και προσπαθεί να δώσει λύση με το να δημιουργήσει μια μεγάλη και ιδανική οικογένεια. Όλοι οι χαρακτήρες του έργου υποκινούμενοι από τα προβλήματα του ζευγαριού, ξεδιπλώνουν τους φόβους, τις ανασφάλειες αλλά και τα δικά τους προβλήματα. Μέσα από τα μάτια της κόρης του ζευγαριού, της Ματίνας, παρακολουθούμε σκηνές από τη ζωή τους με τρόπο καυστικό και κωμικό, όπως ακριβώς τα έζησε αλλά και τα έγραψε στο ημερολόγιό της.
Η ομάδα αλλάΖΩ δημιουργήθηκε απο μέλη των ΚΟΠΑ (Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ) Πάτρας και ήδη διανύει τον δεύτερο χρόνο δράσης της.
Συντελεστές της παράστασης:
Διασκευή κειμένου και σκηνοθεσία: Τζαμαρία Ιωάννα, Μιμιλίδου Ελπινίκη
Παίζουν: Κατερίνα Αντύπα, Έλσα Μακρυκώστα, Κατερίνα Μπουγονικολού, Παναγιώτης Μίντζας, Βιργινία Κατερίνη, Ηλίας Καρασπήλιος, Ελπινίκη Μιμιλίδου, Εύη Τσερεντζούλια, Ιωάννα Τζαμαρία, Γεωργία Χατζηγιάννη, Χριστιάνα Χυτοπούλου
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 6976712365 και 6946780305