ΠΑΤΡΑ: Με μεγάλη επιτυχία η 2η Βραδιά Αγάπης & Αλληλεγγύης στην Εγλυκάδα | dete

ΠΑΤΡΑ: Με μεγάλη επιτυχία η 2η Βραδιά Αγάπης & Αλληλεγγύης στην Εγλυκάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Βραδιά Αγάπης & Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγ. Ανδρέου Εγλυκάδος.

Οι Συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής της Εγλυκάδας ανταποκρίθηκαν στη Βραδιά Αγάπης με μεγάλη Προσφορά σε Τρόφιμα & Ρούχα στην Τράπεζα Τροφίμων, με τα οποία η Ενορία μας κάλυψε άμεσα τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα υπόλοιπα είδη ρουχισμού σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Ανατολικού Τομέα, προσφέρθηκαν στην Ιματοθήκη του Δήμου μας (Αρσάκειο).

Οι Σύλλογοι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την Κοινωνική Ευαισθησία των Συνδημοτών μας και επίσης ευχαριστούν τα Τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της Εκδήλωσης.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν αποφασιστικά οι Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέου Εγλυκάδος, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Μεταμόρφωση Σωτήρoς” Εγλυκάδος, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Εγλυκάδος, οι Μαθητές και οι Γονείς του 41ου Δημοτικού Σχολείου και του 17ου Γυμνασίου καθώς και πολλοί εθελοντές και εθελόντριες της περιοχής.