ΠΑΤΡΑ: Με επιτυχία το παιδικό κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού | dete

ΠΑΤΡΑ: Με επιτυχία το παιδικό κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού

Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους πλημμύρισαν την Κυριακή 8 Μαΐου την Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας παίρνοντας μέρος σε ένα αρκετά πρωτότυπο και διαφορετικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού !!! Συγκεκριμένα στα πλαίσια των παιδικών δράσεων "Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει" παιδιά ηλικίας 5-12 ετών χωρισμένα σε ομάδες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γνωρίσουν ξεχασμένα ομαδικά παιχνίδια με τα οποία είχαν μεγαλώσει οι...γονείς τους όπως: μήλα, μαντηλάκι, παπουτσοποδόσφαιρο, αυγοσκυταλοδρομία κλπ.
Επιπλέον έπρεπε να ψάξουν και να βρουν διάσπαρτα στο χώρο κρυμμένα αυγά, - να μαζέψουν όσα περισσότερα διαφορετικά λουλούδια έβρισκαν, να φτιάξουν μαζί με τους γονείς τους - ένα στεφάνι με λουλούδια και ένα καραβάκι από φυσικά υλικά που να...επιπλέει και τέλος να ανακαλύψουν τον Κρυμμένο Θησαυρό μέσα από μια σειρά δοκιμασιών!
 
Φεύγοντας όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν αναμνηστικά δώρα όπως βόλους, πάζλ, βραχιολάκια ενώ στις νικήτριες ομάδες προσφέρθηκαν μετάλλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 12 Ιουνίου στον Καλοκαιρινό Κρυμμένο Θησαυρό!!!