ΠΑΤΡΑ: Μαθητική συναυλία από το Ωδείο της Πολυφωνικής Χορωδίας

Αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 πραγματοποιείται η πρώτη μαθητική συναυλία, για τη φετινή σπουδαστική περίοδο, του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα), στην οποία θα λάβουν μέρος σπουδαστές των τάξεων βιολιού και βιολοντσέλου, στις οποίες διδάσκουν οι καθηγητές, Λιλή Αγγιούς, Λάουρα Λούκα και Βαγκινάκ Γκαλογιάν.

Στο πιάνο θα συνοδεύσει η καθηγήτρια πιάνου, Μαρίνα Μυλωνά.

Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’, στις 8 το βράδυ και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στις 12 το μεσημέρι, στο θέατρο ‘’Λιθογραφείον’’ οι εκδόσεις ‘’Κόκκινη κλωστή δεμένη’’ και η συμπολίτισσα συγγραφέας Άννα Δενδρινού, θα παρουσιάσουν το βιβλίο- παραμύθι της συγγραφέως με τίτλο ‘’Ψάρια στο γιαλό με πλακάτ και με πανό’’.

Στην παρουσίαση θα μετάσχει το Θεατρικό Εργαστήρι (ανηλίκων) της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου), με δρώμενο βασισμένο στο παραμύθι και σε επιμέλεια της Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου.

Θα μιλήσει και θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου, η Αντιγόνη Κριπαροπούλου, δασκάλα του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ για το περιβάλλον θα μιλήσει η Γεωργία Γκοτσοπούλου, φιλόλογος και γραμματέας του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Κ.Υ. Χαλανδρίτσας.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.