ΠΑΤΡΑ: Μαίνονται ανησυχίες και αντιδράσεις για κεραία που “ακτινοβολεί” το 67ο Δ.Σ | dete

ΠΑΤΡΑ: Μαίνονται ανησυχίες και αντιδράσεις για κεραία που "ακτινοβολεί" το 67ο Δ.Σ

Ανησυχία επικρατεί στους γονείς και στο Σύλλογο του 67ου Δημοτικού Σχολείου Ζαρουχλεΐκων Πάτρας, καθώς βασικά ζητήματα δεν έχουν βρει το δρόμο της επίλυσης.

Από τις 18 Ιουλίου έχει λήξει η προθεσμία για την λειτουργία του σχολείου, που είχε ληφθεί με ΦΕΚ για το προηγούμενο σχολικό έτος κι ενώ σε λίγο ξεκινά η νέα περίοδος, ακόμη από το Υπ. Παιδείας δεν έχει εκδοθεί νέο ΦΕΚ, που να ορίζει σαφώς την λειτουργία του 67ουΔημ. Σχολείου, που σημειώνεται ότι αφορά παιδιά με ειδικά αυξημένες ιδιαιτερότητες.

Το παράδοξο είναι ότι έχει ορισθεί Διευθύντρια, συνεχίζονται με αυξημένο ρυθμό οι εγγραφές ειδικών μαθητών-μαθητριών, οι γονείς αγωνιούν και ο σύλλογος αναζητά εναγώνια να μάθει τι σκοπεύει να κάνει το Υπουργείο, το οποίο έχει ενημερωθεί για το ζήτημα από τον Περιφερειάρχη κ. Κ. Γιαννόπουλο.

Παράλληλα, φαίνεται να έχει βαλτώσει το ζήτημα απομάκρυνσης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται σε απόσταση, ίσως και λιγότερη των εκατό μέτρων, σε πλατεία που είναι απέναντι από το δημοτικό Σχολείο.

Η κεραία αυτή ακτινοβολεί παιδιά και γονείς, γιαυτό ο Σύλλογος του 67ουΔημ. Σχολείου παραμένει ανένδοτος και ζητά την ενεργοποίηση των αρμοδίων για την επίλυση του θέματος.(πηγή: gzmosxos.blogspot.gr)