ΠΑΤΡΑ: Μήνυμα βαρύ και με αρκετούς αποδέκτες … έστειλε ο Δημήτρης Σπανός | dete

ΠΑΤΡΑ: Μήνυμα βαρύ και με αρκετούς αποδέκτες ... έστειλε ο Δημήτρης Σπανός

Ο Δημήτρης Σπανός συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Παναχαικής και την νέα περίοδο αλλά αναγκάστηκε να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό  που είχε κάνει για την φετινή περίοδο.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τόνισε « Η ομάδα ξεκινάει από μηδενική βάση. Ενώ ο σχεδιασμός ήταν ότι η ομάδα ήθελε έξι πρωτοκλασάτους παίκτες μαζί με τους 20 παίκτες που είχε,  τώρα ξαφνικά χρειάζεται να χτιστεί από την αρχή.  Ότι είχαμε χτίσει πέρυσι δεν ισχύει. Ξεκινάμε από την αρχή . Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να υπάρξει μεθοδική δουλειά, οι νέοι παίκτες που θα έρθουν να είναι σοβαρά παιδιά ώστε να μπουν στην νοοτροπία του προπονητή και της ομάδας ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η τύχη».

Ο Αιγιώτης τεχνικός έστειλε όμως και το δικό του μήνυμα μετά τις αποχωρήσεις παικτών που υπήρξαν και τόνισε «Όποιος δεν θέλει να παίξει στην Παναχαϊκή να φύγει. Όποιος θα είναι στην Παναχαϊκή θα πρέπει να το θέλει για να είναι στην ομάδα  και να παλέψει για την επίτευξη  των στόχων της.»

Απέρριψε πρόταση από την Λαμία!

Ο Δημήτρης Σπανός ήθελε να συνεχίσει στην Παναχαϊκή και το έδειξε έμπρακτα. Αφού αρχικά αρνήθηκε να πάει στην Λάρισα με τον Αλέξη Κούγια, αυτή την εβδομάδα απέρριψε πρόταση της Λαμίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα μέχρι και την περασμένη Τετάρτη δεχόταν πιέσεις αλλά ο ίδιος δεν δέχθηκε την πολύ καλή πρόταση της Λαμίας και παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποδεικνύοντας ότι είναι συναισθηματικά  δεμένος με την «κοκκινόμαυρη» ομάδα.