ΠΑΤΡΑ: Κρίση …και στο βιάγκρα! Μεγάλη πτώση στην ζήτηση των ερωτικών χαπιών! | dete

ΠΑΤΡΑ: Κρίση …και στο βιάγκρα! Μεγάλη πτώση στην ζήτηση των ερωτικών χαπιών!

 

 

Η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα, στην οποία μπορούμε να εντάξουμε και τη μεγάλη πτώση της χρήσης των χαπιών του έρωτα, ιδιαίτερα από τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, λένε οι ουρολόγοι. «Είναι γεγονός ότι η κρίση επηρεάζει και την γενικότερη συμπεριφορά μας» επισημαίνει ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», ανδρολόγος Αριστομένης Γκέκας.

 

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας έδειξε ότι η γενικότερη μείωση της ζήτησης των λεγόμενων ερωτικών χαπιών βιάγκρα, σιάλις και λεβίτρα... χτύπησε περισσότερο τις ηλικίες μεταξύ 20 και 40 ετών, όπου η πτώση φτάνει το 44% και έγινε περισσότερο αισθητή σε φτωχές συνοικίες των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου η μείωση άγγιξε το 64%.

Το κάθε χάπι που προορίζεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας κοστίζει περίπου 11 ευρώ το ένα και δεν καλύπτεται πια από το Ταμείο του ασφαλισμένου, άρα είναι φυσικό να έχει μειωμένη ζήτηση λένε οι φαρμακοποιοί.  Εκτός αυτού θεωρείται και πανάκριβο, άρα ένας νέος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, με δυσκολία θα μπορέσει να το αγοράσει.

 

Tagsviagra