ΠΑΤΡΑ – ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Εβαλε τη φωτιά για να πάρει “ρεβάνς”! Τι δηλώνει ο 60χρονος που έχει συλληφθεί! | dete

ΠΑΤΡΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Εβαλε τη φωτιά για να πάρει "ρεβάνς"! Τι δηλώνει ο 60χρονος που έχει συλληφθεί!

Θρίλερ γύρω από τους εμπρησμούς σε διάστημα μόλις 10 ημερών στην πολυκατοικία επί της οδού ελληνος Στρατιώτου στην Πάτρα αφού ένας ένοικος της πολυκατοικίας συνελήφθη μετά από καταθέσεις κατοίκων. Τον κατηγόρησαν ότι έβαλε την φωτιά δέκα ημέρες μετά την πρώτη πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί. Ο άνδρας δηλώνει αθώος και υποστηρίζει πως τον κατηγορούν οι ένοικοι εξαιτίας διαφωνιών που ανέκυψαν επειδή ήταν διαχειριστής. Η φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο τα ξημερώματα της Πέμπτης και η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 7 άτομα που κινδύνευσαν από αναθυμιάσεις. Ο άνδρας που κατηγορείται για εμπρησμό ήταν μεταξύ εκείνων που απεγκλώβισε η Πυροσβεστική. Η φωτιά ξεκίνησε πιθανόν από φλεγόμενο στουπί και επεκτάθηκε γρήγορα. Στις 20 Ιουνίου σοτν ίδιο χώρο είχε μπει και πάλι φωτιά και είχαν κινδυνεύσει ένοικοι από τις αναθυμιάσεις. Η Πυροσβεστική οδηγήθηκε στην σύλληψη του άνδρα μετά από υπόδειξη του Εισαγγελέα. Φέρεται ότι είχε απειλήσει κάποιους ότι θα προέβαινε σε πράξη αντεκδίκησης κατά την διάρκεια αντιπαράθεσής τους στην πολυκατοικία. Για την συμεπριφορά του είχε υπάρξει ενημέρωση των αρχών σε ανύποπτι χρόνο. Ο ίδιος χθες, έξω από το γραφείο του ανακριτή δήλωσε: Δεν έχω προκαλέσει τίποτα. Ολα αυτά που λένε είναι ψέμματα. Τα αποδίδω σε εκείνους που με κυνηγάνε". Ο δικηγόρος του Φίλιππος Γιαννακόπουλος δηλώνει ότι ο πελάτης του είχε διενέξεις και προστριβές με αποτέλεσμα να τον κατηγορήσουν.

 

2