ΠΑΤΡΑ: ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ «ΝΤΟΥ» ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ – ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ 58ΧΡΟΝΟΣ | dete

ΠΑΤΡΑ: ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ «ΝΤΟΥ» ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ – ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ 58ΧΡΟΝΟΣ

Συνεργεία αποκαθιστούν τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη ρίψη κόκκινης μπογιάς, από αναρχικούς  στο εξωτερικό του κτιρίου που στεγάζεται αλυσίδα σουπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Κορίνθου και Αμερικής. Στο συγκεκριμένο κατάστημα βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα εργασίας 58χρονος υπάλληλος, πατέρας δυο παιδιών, όταν έπεσε από ύψος τριών μετρων, από ψυγείο όπου εργαζόταν.

Δεν ήταν όμως η μόνη επίθεση. Συνολικά αναρχικοί επιτέθηκαν σε 6 καταστήματα της αλυσίδας στην Πάτρα. Πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα.

Για την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της οδού Αμερικής. Να θυμίσουμε ότι την έντονη αντίθεσή του με τη λειτουργία του καταστήματος την ώρα που συνέβη η τραγωδία είχαν εκφράσει και συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου.