ΠΑΤΡΑ: Κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα η “Λυσιστράτη” στο Επίκεντρο- ΦΩΤΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: Κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα η "Λυσιστράτη" στο Επίκεντρο- ΦΩΤΟ

 

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Γλώσσας & Πολιτισμού παρουσίασε την θεατρική παράσταση “Λυσιστράτη” χθες στο θέατρο Επίκεντρο. Μια παράσταση διασκευασμένη για παιδιά που παίζεται αποκλειστικά από παιδιά. Το έργο είναι μια σαφής διαμαρτυρία κατά του πολέμου και διατρέχεται από μηνύματα αγνού, πανελλήνιου αισθήματος, που τούτη την ώρα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η αυλαία άνοιξε στις 21.00, ενώ στους μικρούς μας θεατές δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν σε δημιουργικές δράσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον φιλόξενο κήπο του θεάτρου από τις 19.30 και είχαν στόχο την εξοικείωσή τους με την αριστοφανική κωμωδία. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως στις δημιουργικές δράσεις και ανακάλυψαν την ιστορία της θαρραλέας αριστοφανικής ηρωίδας μέσα από αφήγηση και εικαστικά δρώμενα. Η παράσταση τα διασκέδασε αρκετά, καθώς ήταν πολλά τα σημεία που έβριθαν από αστείες σκηνές. Την σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει η Κατερίνα Μιχαλοπούλου. Τα κοστούμια είναι της Ειρήνης Μπαλή και τα σκηνικά του Γιώργου Μιχαλόπουλου. Την μουσική επένδυση επιμελούνται η Κατερίνα Γεωργακοπούλου και η Ανδριάνα Τσαγκάρη, ενώ ο σχεδιασμός της αφίσας ανήκει στην Χριστίνα Ανδρικοπούλου. Η παράσταση θα

πραγματοποιηθεί και σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 στις 21:00.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Κέντρο Γλώσσας & Πολιτισμού - Φαίδωνος 24 & Επικτήτου και στο Lexis Bookshop - Κανακάρη 155-157, ενώ τηλεφωνικές κρατήσεις πραγματοποιούνται στα εξής τηλέφωνα: 2610-642553 & 6947-441417.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)