ΠΑΤΡΑ: ΙΧ σε τρελή πορεία στην Κολοκοτρώνη! Επεσε πάνω σε 4 αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: ΙΧ σε τρελή πορεία στην Κολοκοτρώνη! Επεσε πάνω σε 4 αυτοκίνητα - ΦΩΤΟ

Ενα απίστευτο τροχαίο προκλήθηκε στο κέντρο της Πάτρας, αργά τη νύχτα. Οχήμα στο οποίο -σύμφωνα με μαρτυρίες- επέβαιναν νεαρά άτομα, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο , ενώ κινείτο στην οδό Κολοκοτρώνη , με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω σε 4 αυτοκίνητα. Από θαύμα δεν βρισκόταν κανείς ούτε μέσα στα αυτοκίνητα, ούτε στον δρόμο! 

 

Ο νεαρός οδηγός δεν σταμάτησε καν να δει τι είχε συμβεί, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Αμέσως ειδοποίηθηκε η Αστυνομία και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά δύο συνεπιβάτες βρέθηκαν , ενώ ο οδηγός αναζητείτο μέχρι το πρωϊ.

 

Να σημειωθεί ότι ηταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που ένα από τα οχήματα κυριολεκτικά διαλύθηκε, ενώ ένα άλλο βρέθηκε στην μέση του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα για πολλή ώρα να κλείσει ο δρόμος στο ύψος της Αγίου Ανδρέου και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έφθαναν στο σημείο για να συνεχίσουν την πορεία τους πήγαιναν ...ανάποδα την Ρήγα Φεραίου , για να κάνουν τον κύκλο της πλατείας Όλγας.

Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, λόγω του δυνατού κρότου που προκλήθηκε ανησύχησε και έτρεξε στο σημείο για να δει τι είχε συμβεί.