ΠΑΤΡΑ: Ιατρικό Συμπόσιο το προσεχές Σαββατοκύριακο στο "ΑΣΤΗΡ"

Το προσεχές Σαββατο-Κύριακο 28 & 29 Απριλίου, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ,  θα γίνει το ετήσιο διήμερο Ιατρικό Συμπόσιο, από την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος- Πελοποννήσου (ΙΕΔΕΠ), με την επωνυμία «Αχαϊκές Ιατρικές Ημέρες 2018».

Το πολυθεματικό  ιατρικό συνέδριο στοχεύει στην ενημέρωση πολλών ιατρικών ειδικοτήτων καθώς και σε όλους τους επικουρικούς της υγείας, η δε είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Καλούνται τα μέλη της ΙΕΔΕΠ έως και οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες υγείας, να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν τις επίκαιρες εισηγήσεις εκλεκτών ομιλητών, από διάφορες ιατρικές σχολές της χώρας και από ιατρούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 19:50 θα γίνει η Τελετή Έναρξης του συνεδρίου κατά την οποία θα ομιλήσει ο κ. Βεΐζης Απόστολος με θέμα: «Εμπειρίες και προκλήσεις, δουλεύοντας με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» με ελεύθερη είσοδο.

 

Μετά την επίσημη διάλεξη ο πρόεδρος και τα μέλη της ΙΕΔΕΠ θα απονείμουν τιμητικές διακρίσεις σε ιατρούς που διακόνησαν την ιατρική επιστήμη και την τοπική κοινωνία και ήσαν μέλη της.

Θα βραβευθούν με την σειρά η ομότιμος Καθηγήτρια Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κα Χρυσούλα Λαμπροπούλου – Καρατζά και ο δερματολόγος κ. Δημήτρης Ρουμελιώτης οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν ήδη από την ενεργό δράση.    Προσκαλούνται επίσης τα μέλη της ΙΕΔΕΠ στην Ετήσια Γενική Συνέλευση με θέματα Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός το Σάββατο 12:00 π.μ. σε παράλληλη αίθουσα του συνεδρίου, στο ξενοδοχείο ¨ΑΣΤΗΡ¨