ΠΑΤΡΑ: Θύμα απάτης έπεσε οικογένεια – Κατέθεσε 400 ευρώ σε άγνωστη που συστήθηκε ως Ειρηνοδίκης | dete

ΠΑΤΡΑ: Θύμα απάτης έπεσε οικογένεια - Κατέθεσε 400 ευρώ σε άγνωστη που συστήθηκε ως Ειρηνοδίκης

 

Μία ακόμα υπόθεση απάτης έγινε στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες, όταν μία άγνωστη δράστιδα τηλεφώνησε σε οικογένεια με οικονομικά προβλήματα και της συστήθηκε ως Ειρηνοδίκης. Η δράστιδα προσφέρθηκε να βοηθήσει με το πρόβλημα της οικογένειας που αφορά μια περίπτωση έξωσης από διαμέρισμα λόγω οφειλής ενοικίων και ζήτησε 400 ευρώ.

 

Η οικογένεια πείστηκε και κατέθεσε τα χρήματα.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό, στον οποίο συστήθηκε ως Ειρηνοδίκης και με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας σε οικογένεια που αντιμετώπιζε έξωση λόγω οφειλής ενοικίων, έπεισε τον παθόντα να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (13) μηνών για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.