ΠΑΤΡΑ: Η γιορτή του Καραγκιόζη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο θεατράκι μαρίνας | dete

ΠΑΤΡΑ: Η γιορτή του Καραγκιόζη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο θεατράκι μαρίνας

Το Θέατρο Σκιών και ο παραδοσιακός Καραγκιόζης γιορτάζει και για άλλη μια φορά φοράνε τα γιορτινά τους και μας προσκαλούν αυτή τη Δευτέρα στις 6 Ιουνίου 2016 στις 8:30 μ.μ. στο θεατράκι της μαρίνας για να παρακολουθήσουμε τη καλοκαιρινή εκδήλωση λήξης “Η γιορτή του Καραγκιόζη” του φετινού κύκλου των μικρών καραγκιοζοπαιχτών-μαθητών του Περί Σκιών.
Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει ειδικό αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς αγώνες παρουσιάζοντας οι μαθητές του εργαστηρίου θεατρικό τελετουργικό δρώμενο με την επίκληση της Πρωθιέρειας και Ιερειών, την αφής της ολυμπιακής φλόγας με την λαμπαδηδρομία ενώ ο σύλλογος φίλων του Βραζιλιάνικου Πολιτισμού Casa Brasileira θα παρουσιάσει μια βραζιλιάνικη πολιτιστική έκφραση με χορό.
Στην δεύτερη ενότητα παρουσιάζονται από τους μαθητές όλων των τμημάτων ηλικίας από 31/2 χρονών και άνω αποσπάσματα των παραστάσεων «Ο Καραγκιόζης ολυμπιονίκης», «Ο Καραγκιόζης και τα επαγγέλματα», «Ο Καραγκιόζης και το καταραμένο φίδι», «το καμένο δέντρο» και ο «Ο Καραγκιόζης γιατρός», χαρίζοντας γέλιο, κέφι, χαρά αλλά και υπερηφάνεια για την αξιέπαινη φετινή προσπάθεια τους.
Αυτή τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 στις 8:30 μ.μ. στο θεατράκι της μαρίνας «Η Γιορτή του Καραγκιόζη». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Ειρήνη Μαμάση, θεατρολόγος-ηθοποιός
Επιμέλεια Εκδήλωσης: Χρήστος Πατρινός, καραγκιοζοπαίχτης-παραγωγός Θεάτρου Σκιών

PROBES_PERI