ΠΑΤΡΑ: Ημερίδα για την έξοδο από την Ευρωζώνη και τις συνέπειες της | dete

ΠΑΤΡΑ: Ημερίδα για την έξοδο από την Ευρωζώνη και τις συνέπειες της

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής (EReNSEP) και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλούν στην επιστημονική ημερίδα με θέμα:

Οι επιπτώσεις της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 από 15:30 έως 20:00 στο Αμφιθέατρο Ι4 του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστεί η μελέτη που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής με ομιλητές τους Θεόδωρο Μαριόλη (Πάντειο Πανεπιστήμιο), Γρηγόρη Ζαρωτιάδη (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο), Θέμη Τζήμα (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο) και Κώστα Λαπαβίτσα (Πανεπιστήμιο του Λονδίνου) και σχολιαστές τους Γιώργο Ανδρουλάκη (Πανεπιστήμιο Πατρών) και Γιώργο Οικονομάκη (Πανεπιστήμιο Πατρών). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Λεωνίδας Μαρούδας (Πανεπιστήμιο Πατρών).

Το πλήρες κείμενο της μελέτης, η οποία δημοσιεύθηκε με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του EReNSEP στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.