ΠΑΤΡΑ: «Ζωγραφίζοντας τη μουσική» στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: «Ζωγραφίζοντας τη μουσική» στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Ζωγραφίζοντας τη μουσική», στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Μαιζώνος την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών αλλά κυρίως την αυξημένη ανταπόκριση Πατρινών ζωγράφων που φιλοτέχνησαν τα έργα τους επιτόπου εμπνεόμενοι από επιλεγμένα κομμάτια μουσικής. Το θέμα ήταν ελεύθερο.

Ήταν μια ουσιαστική σύγκλιση των τεχνών της ζωγραφικής και της μουσικής μέσω του Καρναβαλιού με τους δημιουργούς να αποτυπώνουν στα τελάρα τους την εικαστική φαντασία και τέχνη τους με οδηγό τη μουσική.

Στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ανταποκρίθηκαν οι Πατρινοί ζωγράφοι Ορέστης Διαμάντης, Αγγελική Παπαμιχαήλ, Κική Μουρτά, Θανάσης Μοσχόπουλος, Παναγιώτα Σφακιανάκη, Γιώργος Μπαμπίλης, Κατερίνα Αντωνακοπούλου, Διονύσης Ανδριόπουλος, Φωτεινή Καραβασίλη, Μαρία Μαυροκεφάλου, Γεωργία Βόμβα, Άσπα Θεοδορώτση, Γεώργιος Φωτόπουλος, Μαριλένα Θεοδωροπούλου, Βασιλική Θωμολάρη, Νικόλαος Μετενίτης και Κωνσταντίνος Αρταβάνης.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από χορευτικό με ρυθμούς latin, salsa και tango ρυθμούς.

Μια εκδήλωση που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις προάγοντας την καλλιτεχνική διάσταση στο Πατρινό Καρναβάλι.