ΠΑΤΡΑ: Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά στο θέατρο “act” | dete

ΠΑΤΡΑ: Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά στο θέατρο "act"

Το θέατρο act και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό διοργανώνει ένα εικαστικό εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με την θεατρική δημιουργία. Το εικαστικό εργαστήρι, πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο το μήνα και έχει αυτόνομο περιεχόμενο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Εργαστήρι θεάτρου κούκλας ταξιδεύει στις 5 ηπείρους (β΄κύκλος ). Μ΄ έναν χάρτη, μια πυξίδα, χρώματα και πινέλα ταξιδεύουμε στο μοναδικό μωσαικό φυσικών τόπων της Αφρικής και ζωγραφίζουμε σκηνές από την καθημερινή ζωή , γνωρίζουμε  την διακοσμητική τέχνη του Μεξικού και φτιάχνουμε μεξικάνικους καθρέφτες,ζωγραφίζουμε άνθη της Ιαπωνίας και σχεδιάζουμε τα δικά μας  Κέλτικα σύμβολα.

θέατρο act_εργαστήρι κατασκευής κούκλας2 θέατρο act_εργαστήρι κατασκευής κούκλας3 (1) θέατρο act_εργαστήρι κατασκευής κούκλας_1

Σε αυτό το ταξίδι η μουσικήμεταφέρειτα παιδιά στους τόπους και η βιντεοπροβολή γεματη εικόνεςεμπνέει τις δημιουργίες τους.

Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά | Στο θέατρο Αct (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)

Σχεδιάστρια προγράμματος / Εισηγήτρια: Κορίνα Κοτσίρη

7ος κύκλος : Σάββατο23 και Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ ο κάθε κύκλος διάρκειας 4 ωρών

Ειδική προσφορά  για 2 αδέρφια 30€ το Σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες – συμμετοχές: Κορίνα Κοτσίρη 6977545994 και 6936122263 ([email protected]).

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXYCITYCENTERHOTEL, NoiseBoxStudio, AGORAcafe-bar-restaurant, Πρόσημο: φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.