ΠΑΤΡΑ: Επεισοδιακές εκλογές με λιποθυμίες και εντάσεις – Καταγγελίες για ύβρεις και απειλές (Φωτο) | dete

ΠΑΤΡΑ: Επεισοδιακές εκλογές με λιποθυμίες και εντάσεις - Καταγγελίες για ύβρεις και απειλές (Φωτο)

Επεισοδιακές ήταν οι χθεσινές εκλογές του Σωματείου Συμβασιούχων Καθαριστριών των σχολείων της Πάτρας, καθώς σημειώθηκαν εντάσεις μεταξύ συνδικαλιστών για τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, που διεξάγονταν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.
Οπως κατήγγειλε η απερχόμενη πρόεδρος του Σωματείου Χριστίνα Διδάχου, μέλη του Σωματείου και της εφορευτικής επιτροπής δέχθηκαν ύβρεις και απειλές από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ενώ κατά τα λεγόμενά της, επιχειρήθηκε και παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας, παρά το γεγονός ότι η δικαστική αντιπρόσωπος είχε δώσει την έγκρισή της για την έναρξη της ψηφοφορίας.
Κάποια στιγμή λόγω της έντασης και των αψιμαχιών, μια καθαρίστρια λιποθύμησε και ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής υπέστη κρίση πανικού. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια διακομιδή στο νοσοκομείο.
Οι εντάσεις κόπασαν με την άφιξη της Αστυνομίας και τελικά οι εκλογές συνεχίστηκαν κανονικά.
Από το ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι Χριστίνα Διδάχου με 110 ψήφους, Χρυσαυγή Παπαζαφειροπούλου με 85 ψήφους, Ανδρομάχη Ζηγούρα με 79 ψήφους, Καλλιρόη Πέτσου με 75 ψήφους, Βασιλική Κατσαΐτη με 64 ψήφους, Γεωργία Νικολοπούλου με 61 ψήφους και Κυριακή Φιλιππακοπούλου με 59 ψήφους.