ΠΑΤΡΑ: Επί μισή ώρα… ο εφιάλτης για την Πατρούλα Κοκκίνη και τον σύζυγό της! Αντιμέτωποι με 5 κουκουλοφόρους! “ΜΑΜΟΥΘ” η ληστεία! | dete

ΠΑΤΡΑ: Επί μισή ώρα... ο εφιάλτης για την Πατρούλα Κοκκίνη και τον σύζυγό της! Αντιμέτωποι με 5 κουκουλοφόρους! "ΜΑΜΟΥΘ" η ληστεία!

«Δε μπορώ να συνέλθω από το σοκ και νομίζω ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο», δηλώνει  η πρώην δημοτική σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Αχαϊας Πατρούλα Κοκκίνη, θύμα της μαφιόζικου τύπου ληστείας που έγινε ξημερώματα στο σπίτι της, στην Κ. Αχαΐα, με λεία 350 ευρώ αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας που κατά εκτιμήσεις φθάνει και τις 200.000 ευρώ!
Οι ληστές εισέβαλαν στην οικεία της γύρω στη μία και μισή τη νύχτα και παρέμειναν για περισσότερο από μισή  σπέρνοντας τον τρόμο στην κ. Κοκκίνη αλλά και στον σύζυγό της ο οποίος βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο. Και παρά το κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να πιάσει τον έναν ληστή από το μπουφάν, αλλά δέχθηκε επίθεση με χτυπήματα στο πρόσωπο. Οι κουκουλοφόροι απειλούσαν με κατσαβίδι και μαχαίρι ενώ η κυρία Κοκκίνη δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν Ελληνες ή αλλοδαποί. Είπε όμως ότι ήξερε που μπήκαν αφού απευθυνόμενοι στον άρρωστο άνδρα της του είπαν... να μην ανησυχει θα έρθει γιατρός να σε εξετάσει.
Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Πάτρας που αμέσως ανέλαβε την υπόθεση, ενώ οι αστυνομικοί έχουν στρέψει την προσοχή τους προς κάθε κατεύθυνση. Αν και το θύμα δεν έχει ακόμα μπορέσει να ξεκαθαρίσει εάν οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά ή όχι ή κάποιο άλλο πιο συγκεκριμένο στοιχείο. Παρ' όλα αυτά η έρευνα των αστυνομικών, συνεχίζεται.