ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση “Activetrip” με θέμα την αξία της επένδυσης στον Αθλητικό-Θαλάσσιο Τουρισμό | dete

ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση "Activetrip" με θέμα την αξία της επένδυσης στον Αθλητικό-Θαλάσσιο Τουρισμό

Με στόχο την καθιέρωση και εδραίωση της αχαϊκής πρωτεύουσας  ως σημείου αναφοράς και διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων, η Ανέλιξη – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Γραφείο Πάτρας), παίρνει τη πρωτοβουλία για την διοργάνωση  συνεδριακής εκδήλωσης, με θέμα: «Activetrip Αθλητικός- Θαλάσσιος Τουρισμός: Σταθερή αξία και επένδυση», η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου ,στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ώρα 6.30μ.μ.

Το θέμα επελέγη, καθώς οι συνθήκες φαίνεται να έχουν ωριμάσει και ήδη υπάρχει θετικό δείγμα γραφής με την διεξαγωγή, πρόσφατα, επιτυχημένων διοργανώσεων, ενώ στο άμεσο μέλλον είναι προγραμματισμένες και άλλες εξαιρετικά σημαντικές.

Αναμένεται ότι η διεξαγωγή της εκδήλωσης, που θα προσλάβει χαρακτήρα ανοικτού διαλόγου, θα έχει θετική συμβολή και αντίκτυπο, προκειμένου να υπάρξει η προσδοκώμενη στοχευμένη συλλογική κινητοποίηση και συνεργασία τοπικών παραγόντων και φορέων.

Στην εκδήλωση θα κληθούν να έχουν ενεργό συμμετοχή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Πατρέων, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, αθλητικοί φορείς, σύλλογοι, πρόσωπα με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και άλλοι, ενώ ήδη το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται, είναι σημαντικό.

Για πληροφορίες και συμμετοχές  στο τηλ. 2610-625141.