ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Παντρεύτηκε ο Γρηγόρης Κοντοδήμος | dete

ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Παντρεύτηκε ο Γρηγόρης Κοντοδήμος

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο πολιτευτής της ΝΔ και φυσιοθεραπευτής – αθλητικός ψυχολόγος Γρηγόρης Κοντοδήμος. Την Κυριακή 4 Ιουνίου μαζί με την αγαπημένη του Δήμητρα Ζαχαροπούλου, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο Πλατάνι, με κουμπάρους τον καλό φίλο του γαμπρού, Αντώνη Πολίτη, κτηνίατρος στο επάγγελμα και την Ελένη Παπανικολοπούλου, iOS developer,στενή φίλη της νύφης.

 

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Ηδύλοφον, ενώ το φαγητό είχε αναλάβει το TALKS Catering. Συγκινητική στιγμή ήταν αυτή κατά την οποία ένας από τους αθλητές που έχει o Γρηγόρης στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, καθώς είναι έφορος των εθνικών ομάδων μπάσκετ σε αμαξίδιο και ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ Ήφαιστος Πάτρας, χόρεψε ζεϊμπέκικο.

 

Επίσης, η νύφη με τις φίλες της είχαν ετοιμάσει ένα χορευτικό έκπληξη, ενώ νεόνυμφοι και προσκεκλημένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί! Το γλέντι «σφραγίστηκε» με βουτιές στην πισίνα, από το ζευγάρι και τους καλεσμένους, μέχρι και τον dj!

 

Να ζήσουν! Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Κοσσιέρη.