ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ – ΦΩΤΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ - ΦΩΤΟ

Στέγη και τρυφερότητα έχουν βρει στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται, τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν να περιπλανούνται εγκαταλειμμένα στους δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας την Κυριακή. Η περιπέτεια των τριών κοριτσιών ηλικίας τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα φιλοξενούνται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας σε δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς την παρουσία άλλων παιδιών.

Μάλιστα, με απόφαση του εισαγγελέα Ανηλίκων τα παιδιά θα παραμείνουν προσωρινά στο νοσοκομείο, μέχρι να βρεθεί το ίδρυμα, στο οποίο θα φιλοξενηθούν.

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου, γιατροί, νοσοκόμες και εργαζόμενοι, έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά και προσπαθούν όπως μπορούν να κάνουν τα τρία κορίτσια, να αισθανθούν όσο καλύτερα γίνεται. Τα κορίτσια είναι καλά στην υγεία τους και έχουν καλή διάθεση.

Την ίδια ώρα είναι συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Πατρινών, για τα τρία παιδιά.

Πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με το Νοσοκομείο και ενδιαφέρθηκαν ακόμη και να τα φιλοξενήσουν σπίτι τους, μέχρι να βρεθούν οι γονείς τους.

Άλλοι έστειλαν ρουχαλάκια και παιχνίδια στο νοσοκομείο για τα μικρά αγγελούδια.

Μεταξύ αυτών που ενδιαφέρθηκαν ήταν και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος επικοινώνησε με τους αρμόδιους του νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των γονιών ή και συγγενών των τριών παιδιών.

Δείτε φωτογραφίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, με το οποίο το thebest.gr συνεργάζεται:

Το μεσαίο σε ηλικία κοριτσάκι

Το μεγαλύτερο σε ηλικία κοριτσάκι παίζει με μαρκαδόρους

Το μικρότερο σε ηλικία κοριτσάκι