ΠΑΤΡΑ: Δείτε τι έγινε στο 2ο Μπουρμπούλι | dete

ΠΑΤΡΑ: Δείτε τι έγινε στο 2ο Μπουρμπούλι

Δυναμική παρουσία είχαν φίλοι του Μπουρμπουλιού το βράδυ της Τετάρτης 15ης Φεβρουαρίου και τα μαύρα ντόμινο και οι καβαλιέροι είχαν την τιμητική τους, ρίχνοντάς το έξω.Υπεύθυνοι για το μουσικό πρόγραμμα του δεύτερου μπουρμπουλιού, ήταν οι Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου σε ένα nonstop party με επιτυχίες των 50΄s, 60΄s και 70΄s, με τα τραγούδια που λατρέψαμε και χορέψαμε όλοι.

«Τα Καλύτερά μας Χρόνια» ήταν εκεί και ζωντάνεψαν μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες των “Poll” αλλά και άλλα πολλά αγαπημένα όπως τα «Θα μείνουμε πάντα παιδιά», «Τρελοκόριτσο», «Το σχολείο», «Το κορίτσι του Μάη», «What a Wonderful World» και «Hard Day’s Night». Μαζί με τους τέσσερις ξεχωριστούς προσκεκλημένους ήταν και οι αγαπημένοι Πατρινοί μουσικοί και τραγουδιστές:

Γιώργος Παράμερος, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Μαρία Φάκου, Παναγιώτης Αθανασίου, Παναγιώτης Πετρίδης και Νίκος Πλέγας. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά αυθεντικού αποκριάτικου ξεφαντώματος, ανεμελιάς και ξέφρενου κεφιού όπως αρμόζει στο χορό των Μπουρμπουλιών και στη μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού.

Τη σκυτάλη θα πάρει την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 το 3ο Μπουρμπούλι με καλεσμένο τον Τέρη Χρυσό, ο οποίος υπόσχεται μια βραδιά σκέτη «οπτασία», γεμάτη κέφι, τραγούδι και χορό με τα ακούσματα μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών.

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι – όπως πάντα – δωρεάν! Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει στην γκαρνταρόμπα του χώρου.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2610-310120.