ΠΑΤΡΑ: Γιορτή για μικρούς “μαθηματικούς” | dete

ΠΑΤΡΑ: Γιορτή για μικρούς "μαθηματικούς"

Το Παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων της Αχαΐας, που διακρίθηκαν στο μαθητικό διαγωνισμό της ΕΜΕ «Παιχνίδι και Μαθηματικά» το σχολικό έτος 2015-2016.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σχολικό Συγκρότημα Πυροσβεστείου (6ο-11ο Γενικό Λύκειο Πάτρας) με μεγάλη επιτυχία και με καθολική συμμετοχή μαθητών, μαθητριών, γονέων και δασκάλων. Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές όταν οι μικροί μαθητές παραλάμβαναν τα βραβεία τους, επισφραγίζοντας την αγάπη τους για τα μαθηματικά. Οι γονείς τους τα θαύμαζαν με καμάρι, μιας και ο διαγωνισμός ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Χαιρέτισε ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος , καθώς και ο σχολικός σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πρώην πρόεδρος του Παραρτήματος Σπυρίδων Παπαδάκης.