ΠΑΤΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ: Τι λέει ο Κώστας Μάρκου για το “σιγά τον εγκληματία” | dete

ΠΑΤΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ: Τι λέει ο Κώστας Μάρκου για το "σιγά τον εγκληματία"

Πανελλήνια αίσθηση έχει προκαλέσει μια αποστροφή του λόγου του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία αναπαράχθηκε από την «Ομάδα Αλήθειας» στο Twitter. Στο στιγμιότυπο των 35 δευτερολέπτων που παρουσιάστηκε, ο κ. Μάρκου ακούγεται να λέει τη φράση «σιγά τον εγκληματία», όταν ο βουλευτής της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης του ζητά να τοποθετηθεί για τη σύλληψη του «Τοξοβόλου του Συντάγματος».

Ο κ. Μάρκου απαντώντας στα σχόλια που έγιναν για το θέμα του «Τοξοβόλου», ανέφερε ότι σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας της Ασφάλειας, παρακολουθούσαν τον «Τοξοβόλο» επί μήνες και κάποια στιγμή αποφάσισαν να το συλλάβουν προφανώς για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Μέχρι και γελοιογραφίες έγιναν για αυτό το θέμα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Όσο για το απόσπασμα που προβλήθηκε από την συζήτηση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Μάρκου ανέφερε ότι προσπαθούσε να δώσει μια απάντηση στη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι αγωνίζεται όλη του τη ζωή για τα ανθρώπινα δικαιώματα.