ΠΑΤΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ: "Ντενέκεδες" και άλλα "Πατρινά" στη συνέλευση του ΣΚΕΑΝΑ! Δείτε ποιοι ιδιοκτήτες καφέ "αρπάχτηκαν"

Αναβλήθηκε τελικά λόγω έλλειψης απαρτίας, για την ερχόμενη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου η χθεσινή γενική συνέλευση του ΣΚΕΑΝΑ, κατά την οποία βρήκαν και πάλι στην επιφάνεια οι εντάσεις και οι διαφορές του περασμένου καλοκαιριού, αυτή την φορά με αφορμή την επικαιροποίηση του μητρώου μελών του συλλόγου.

 

Συγκεκριμένα, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για διαγραφή 1.800 μελών από την λίστα του συλλόγου, γεγονός που οδήγησε την παράταξη «Ολοι μαζί για την εστίαση» να καταγγείλει την διαδικασία και τη διοίκηση του Συλλόγου, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη.

 

Να σημειωθεί ότι μετά την αναβολή των εκλογών του συλλόγου στις 10 Ιουλίου, λόγω παραίτησης της Εφορευτικής Επιτροπής, η δικαστική αντιπρόσωπος είχε ζητήσει την επικαιροποίηση του μητρώου και την επικύρωσή του από το Πρωτοδικείο Πατρών, κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα, και κατόπιν να συγκληθεί γενική συνέλευση για να αποφασιστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.

 

Ωστόσο, ο επικεφαλής της παράταξης «Ολοι μαζί για την εστίαση» Σπύρος Στεργίου κατήγγειλε την διοίκηση για ατεκμηρίωτη διαγραφή των μελών του ΣΚΕΑΝΑ, την οποία θα προσβάλει με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

 

 

ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ «ΠΑΤΡΙΝΑ» ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ «ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ»