ΠΑΤΡΑ: Αύριο η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για τον 40χρονο από το Νέο Σούλι! Νέες πληροφορίες για όσα συνέβησαν | dete

ΠΑΤΡΑ: Αύριο η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για τον 40χρονο από το Νέο Σούλι! Νέες πληροφορίες για όσα συνέβησαν

Σε κατ' οίκον περιορισμό παραμένει ο 40χρονος Πατρινός που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου Κώστα Δημόπουλου, την περασμένη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου εντός της επιχειρησης του, στο Σούλι Πατρών. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική διώξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πάτρας, για τη τύχη του μετά τη διχογνωμία Ανακρίτριας και Εισαγγελέως. Υπενθυμίζεται πως η Ανακρίτρια έκρινε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η Εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες "κλειδί" για την επικείμενη απόφαση φαίνεται πως είναι το κριτήριο εάν και πόσο "ξεπέρασε" τα όρια της αυτοάμυνας.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε τόσο ο ίδιος, όσο και ο συνήγορος υπεράσπισης του Άγγελος Στεργιοπουλος, ανέφεραν πως πυροβόλησε γιατί βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Μάλιστα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος του 40χρονου, δείχνουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του, πριν ο 41χρονος πέσει νεκρός.

Στις εικόνες καταγράφεται η στιγμή που το θύμα φτάνει στο κατάστημα με μία καραμπίνα στην πλάτη και ένα αιχμηρό αντικείμενο. Εκεί έφτασε και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μετά την ήχηση του συναγερμου, καθώς ο 41χρονος είχε προβεί σε διαρρήξη του χώρου.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δύο άνδρες τρέχουν γύρω από ένα όχημα ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς ενώ η εικόνα σταματά με τον 40χρονο να τρέχει έξω από την επιχείρηση.

Η "δύσκολη συνύπαρξη" θύματος και δράστη καθώς ήταν γείτονες, οδήγησε τον 40χρονο να αναζητήσει λύσεις για να απομακρύνει την επιχείρηση του από την περιοχή. Συγκεκριμένα είχε αγοράσει οικόπεδο στην Παραλία Πατρών, μετά τη λήψη δανείου και είχε κινήσει τις διαδικασίες μεταφοράς του φανοποιείου του, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον 41χρονο.

Μάλιστα πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις αποκάλυψε πως εξαιτίας της υπάρχουσας κατάστασης που επικρατούσε, είχε ληφθεί μέριμνα από το Διευθυντή του Σχολείου όπου φοιτούσε το παιδί του 40χρονου, να "συνοδεύεται' από  και προς το σπίτι του, λόγω των απειλών που φέρεται να είχε εξαπολύσει το θύμα και κατά της οικογένειας του κατηγορούμενου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ! Η ΚΑΜΕΡΑ … ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ! ΒΙΝΤΕΟ