ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το συγκρότημα που θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 | dete

ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το συγκρότημα που θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020

Ετοιμάζονται στον Καρναβαλικό Οργανισμό για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει η Γνωμοδοτική Επιτροπή έχει περάσει ήδη από έγκριση την πρόταση που της δόθηκε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020. Οι βασικές προτάσεις που δόθηκαν στην Γνωμοδοτική Επιτροπή από τα μέλη που είναι αρμόδια για αυτό (μεταξύ αυτών και καρναβαλιστές - εκπρόσωποι πληρωμάτων) ήταν δύο.

Η Γνωμοδοτική Επιτροπή ενέκρινε τελικά αυτή που κατά την άποψη της ταίριαζε περισσότερο με το ύφος της ημέρας και της όλης εκδήλωσης, αλλά και του θέματος στο οποίο θα κινηθεί που, είναι εμπνευσμένο γύρω από τον κεντρικό θέμα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού 2020.

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την Γνωμοδοτική Επιτροπή, θα είναι βασισμένο στους ντόπιους καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς, όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδος. Κεντρικό ρόλο στην σκηνή της τελετής έναρξης θα έχει το συγκρότημα Passepartout. 

Πρόκειται για ένα συγκρότημα που έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε μαγαζιά της Πάτρας, σε πολλά events και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ενώ έχει δώσει και συναυλίες, κάνοντας αίσθηση πάντα με την σκηνική του παρουσία, αλλά και την μουσική του.

Είναι ένα συγκρότημα που συστάθηκε τον Μάη του 2013 και από τότε βρίσκεται σε συνεχείς εμφανίσεις στην Πάτρα, στην Δυτική Ελλάδα στην Πελοπόννησο, αλλά και στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το γκρουπ έκανε εμφανίσεις στην Κύπρο πριν από μερικούς μήνες και γενικότερα θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα στον χώρο.

Πρόσφατα, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην σελίδα του συγκροτήματος στο facebook, έκανε εμφανίσεις στην Καλαμάτα, με μεγάλη επιτυχία. Πλέον όπως γράφουν και στην σελίδα τους τα μέλη του συγκροτήματος ετοιμάζονται για κάτι αρκετά μεγάλο και δυνατό στην Πάτρα, εννοώντας προφανώς την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι Passepartout στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (pic)

Τα μέλη του πληρώματος είναι ο Ηλίας Λαμπρόπουλος, ο Στέφανος Κωνστντόπουλος, ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, ο Απόστολος Κακαβάς, ο Αντώνης Μουρελάτος, ο Πάνος Γεωργόπουλος και οι δυο τραγουδίστριες, Δήμητρα Θεοφανίδη και Νίνα Μαζάνη. Όλοι τους θα εμφανιστούν πάνω στη σκηνή της τελετής έναρξης.

Από εκεί και πέρα είναι άγνωστο ακόμα αν υπάρχει κάτι άλλο στο πρόγραμμα της τελετής. Η τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο στις 18 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μια γενικότερη καθυστέρηση στον καταρτισμό προγραμματισμό της σκαλέτας, ενώ τα πρόσωπα που είχαν την ευθύνη για αυτή την εκδήλωση, τουλάχιστον σε ότι είχε να κάνει με το καλλιτεχνικό της μέρος, έχουν αλλάξει και έχουν μπει άλλα στην θέση τους.

Είναι έτσι αρκετά πιθανό από πλευράς μουσικών οι Passepartout να βγάλουν όλο το πρόγραμμα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Το τελευταίο βέβαια είναι κάτι που θα διευκρινιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθεί στην συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να γίνει την Τρίτη στις 14 Ιανουαρίου, στο δημαρχιακό μέγαρο.