ΠΑΤΡΑ: Αυτή την Παρασκευή η εκδήλωση των Μαχητών | dete

ΠΑΤΡΑ: Αυτή την Παρασκευή η εκδήλωση των Μαχητών

Ο κόσμος λάμπει σαν ένα αστέρι. Φωνούλες, γέλια φέρνει τ' αγέρι μέσα απ' τ' αμπέλια τα καρπερά. Παιδιά αγγελούδια ψέλνουν τραγούδια στο καλοκαίρι, "Θεού χαρά". Είναι που "Ο κόσμος λάμπει σαν ένα αστέρι" για εμάς και τον Παλαμά.

Την βραδιά αυτής της Παρασκευής 19/6/2015 στις 8 το βράδυ, στον εξωτερικό χώρο του συλλόγου των «Μαχητών» στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17, κοντά στο Κάστρο θα πραγματοποιηθεί η Καλοκαιρινή Βραδιά των Μαχητών.

Είναι η εποχή που στήνονται τα όνειρα, το καλοκαίρι με όμορφα παιδιά από τον βρεφονηπιακό σταθμό «Σεραφίνο το Σκατζοχοιράκι», το 64ο δημοτικό σχολείο, τους μικρούς χορευτές του εργαστηρίου Χορογαία και φυσικά τους ίδιους τους Μαχητές που θα συναντηθούν για να χορέψουν, να τραγουδήσουν και χαρά και ελπίδες να γεμίσουν όλους τους θεατές.

Η βραδιά όπως αναφέρει το πρόγραμμα, θα συνεχιστεί με ρεμπέτικη μουσική από την Πατρινή κομπανία «Τετράς Του Πατρέα», για να χορέψουμε όλοι σε αυτή την όμορφη πόλη, όπως αναφέρει η πρόσκληση.

Οι Μαχητές είναι ένας πολύ δραστήριος Σύλλογος γονέων για την εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση.

*Οι "Μαχητές" Πάτρας την χειμερινή περίοδο που μας πέρασε, είχαν κάνει την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση - παράσταση με τίτλο 'Όνειρα Γλυκά".