ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη έκθεση πώλησης μεταχειρισμένων! Στο ΠΕΠΑΝΟΣ! | dete

ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη έκθεση πώλησης μεταχειρισμένων! Στο ΠΕΠΑΝΟΣ!

“Πως αλλιώς εξηγείται ότι πέριξ του κολυμβητηρίου Πεπανός είναι γεμάτο παρκαρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση»; Μας επισημαίνει αναγνώστης μας. Και η απορία του εύλογη: «ενοικιάζει η διοίκηση του Πεπανός τον περιβάλλοντα χώρο σε εμπόρους; Και αν το πράττει μέσα από ποια διαδικασία; Αν πάλι δεν ισχύει κάτι  τέτοιο γιατί το ανέχεται;Ο Δήμος  τι κάνει γι αυτή την αναρχία που επικρατεί; Η αστυνομία απούσα κι αυτή.

Δεν μιλάμε για κάποια απομακρυσμένη περιοχή που δεν έχει κίνηση αλλά για έναν κεντρικότατο δρόμο της Πάτρας, γι αυτό άλλωστε και ο εν λόγω έμπορος αυτοκινήτων έχει παρκάρει εκεί τα οχήματα του προς πώληση, λόγω της αυξημένης κίνησης της Πατρών Κλάους.

Το φαινόμενο δεν είναι σημερινό και συνεχώς αυξάνονται τα παρκαρισμένα προς πώληση αυτοκίνητα χωρίς κυρώσεις , άρα υποθέτω ότι ο καθένας θα μπορεί να κάνει το ίδιο χωρίς κυρώσεις και να εγκαταλείψουν οι έμποροι τα μαγαζιά τους και να εκθέτουν το εμπόρευμα τους στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης.Πλήρης  λοιπόν αναρχία σε τούτη την έρμη πόλη που ο καθένας μπορεί να καταλαμβάνει δημόσιο χώρο προς ιδίων όφελος και με την ανοχή της αστυνομίας, του Δήμου και στην προκειμένη περίπτωση της διοίκησης του κολυμβητηρίου Πεπανός»!