ΠΑΤΡΑ: Ανοιχτή ακρόαση για τις ανάγκες του νέου χειμερινού ρεπερτορίου του ΔΗΠΕΘΕ | dete

ΠΑΤΡΑ: Ανοιχτή ακρόαση για τις ανάγκες του νέου χειμερινού ρεπερτορίου του ΔΗΠΕΘΕ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας οργανώνει όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ακρόαση για άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς κάθε ηλικίας για τη κάλυψη των αναγκών του χειμερινού ρεπερτορίου 2018-2019.

Ειδικότερα  για το έργο του Κωστή Παλαμά «Τρισεύγενη» που θ’ ανέβει σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου θα ζητηθούν:

α. Ένας μονόλογος επιλογής του ενδιαφερόμενου ηθοποιού.

β. Ένας μονόλογος από το έργο του Παλαμά Τρισεύγενη (μπορείτε να προμηθευτείτε το κείμενο από τη γραμματεία της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας)

γ. Ένα Δημοτικό Τραγούδι (κατά προτίμηση το τραγούδι: Στο  είπα και στο ξαναλέω)

δ. Σε περίπτωση γνώσης μουσικού οργάνου (κλαρίνο, λαγούτο, βιολί ή κρουστά), θα πρέπει οι συμμετέχοντες στην ακρόαση να το έχουν μαζί τους.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου  2018, στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρρυ (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα), από τις 10:30  π.μ. και οι  ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους για την ακρόαση της Πάτρας στο μέιλ του θεάτρου [email protected]  έως την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 με την ένδειξη για Πάτρα .

Επίσης την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου  θα πραγματοποιηθεί ακρόαση και στην Αθήνα στο Χώρο Τέχνης 14η Ημέρα (Καλλιρρόης 10 –Μετρό Ακρόπολης) από τις 10:30 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους στο μέιλ του θεάτρου [email protected]  έως την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 με την ένδειξη για Αθήνα.

*Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  είναι απόφοιτοι εγκεκριμένης Δραματικής Σχολής και να έχουν μαζί τους στην ακρόαση, το βιογραφικό τους με μία φωτογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2610 623730 κ. Μαριλένα Αγγελοπούλου.