ΠΑΤΡΑ: Αναβλήθηκε η συζήτηση για τις θέσεις στάσιμου εμπορίου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής | dete

ΠΑΤΡΑ: Αναβλήθηκε η συζήτηση για τις θέσεις στάσιμου εμπορίου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Αναβλήθηκε, ύστερα από εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου, η συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρών για τις θέσεις στάσιμου εμπορίου. Ο Εμπορικός Σύλλογος διαμαρτυρόμενος για το παρεμπόριο, επιφυλάχθηκε να παραθέσει αναλυτικά στοιχεία στην επιτροπή, μετά το Πάσχα.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:

«Στην επιτροπή ποιότητας ζωής κατά την συνεδρίαση την Τετάρτη 12/4/2017 είχαν εισαχθεί προς συζήτηση θέματα που αποτέλεσαν σημείο έντονης τριβής και αντιπαράθεσης με την Δημοτική Αρχή το προηγούμενο διάστημα.

Η εισήγηση προσδιόριζε την διάρκεια των ημερών για διάφορες εκδηλώσεις Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2017 (10 ημέρες) 72 άδειες Αγ. Ανδρέα 3 ημέρες (72 άδειες), απόκριες 2017 (72 άδειες) 3 ημέρες αλλά εκτός όλων αυτών προβλέπονταν και 6 θέσεις στάσιμου εμπορίου, χειροτεχνημάτων στην Ρήγα Φεραίου κ.α.

Ο ΕΕΣΠ από πληροφορίες που είχε παρευρέθη στην επιτροπή εκπροσωπούμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Ζαφειρόπουλο και αφού ανέφερε τα προβλήματα που παρατηρούνται με το "παρεμπόριο" και τις παρενέργειες όλων αυτών των εκδηλώσεων επιφυλάχθηκε για περισσότερα στοιχεία μετά το Πάσχα και ζήτησε την αναβολή της συζήτησης.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής και τα μέλη ομόφωνα αποφάσισαν την αναβολή του θέματος και θα εισαχθεί αφού προηγηθεί η απαραίτητη διαβούλευση με τον ΕΕΣΠ.»