ΠΑΤΡΑ: Έκλεψε μηχανή… και τράκαρε δύο φορές οδηγώντας μεθυσμένος! | dete

ΠΑΤΡΑ: Έκλεψε μηχανή… και τράκαρε δύο φορές οδηγώντας μεθυσμένος!

Απίστευτη περιπέτεια για Πατρινό ιδιοκτήτη καταστήματος με δίκυκλες μοτοσικλέτες, και κάτοχο μηχανής μεγάλου κυβισμού. Όχι μόνο έπεσε θύμα διάρρηξης, αλλά ο κλέφτης ήταν και κακός οδηγός και με την ξένη μηχανή… προκάλεσε δύο τροχαία με αποτέλεσμα να της προκαλέσει υλικές ζημιές!

Ο Σωτήρης Βασιλάκης διατηρεί μαζί με την οικογένειά του το γνωστό κατάστημα επί της οδού Φωκαίας, κάτω από την Πλατεία Ελευθερίας, όταν προ ημερών διαρρήκτης κατάφερε να ανοίξει την πόρτα (χωρίς ευτυχώς να σπάσει την τζαμαρία, ωστόσο προκάλεσε κάποιες φθορές) και να αρπάξει την μηχανή μεγάλου κυβισμού του ιδιοκτήτη.

Άρχισε να κάνει βόλτες στις γνωστές «πιάτσες», όμως έπεσε δύο φορές και τελικά συνελήφθη μετά από μερικές ημέρες. Μάλιστα η δεύτερη πτώση του, έγινε επί της οδού Αγίου Ανδρέου, όντας μεθυσμένος, στο ύψος της οδού Γούναρη.

Ο κλέφτης με το ψευδώνυμο «Σταθάκιας» συνελήφθη από αστυνομικούς, αρχικά έριχνε τις ευθύνες για την κλοπή σε κάποιον «άγνωστο ρομά», τελικά όμως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και αφού οι αστυνομικοί παρουσίαζαν ακλόνητα στοιχεία, ομολόγησε την κλοπή της μοτοσικλέτας.

Δυστυχώς βέβαια για τον κάτοχό της, οι ζημιές από τις δύο πτώσεις της μηχανής, είναι μεγάλες. Ήδη έχει υποβληθεί μήνυση, ενώ η δικογραφία παραπέμφθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο.

 


Η μηχανή που εκλάπη