Παραλίγο να πάθει ανακοπή ο Πάνος Μουζουράκης-Φοβάμαι μην μου πουν πως έρχεται το τέλος | dete

Παραλίγο να πάθει ανακοπή ο Πάνος Μουζουράκης-Φοβάμαι μην μου πουν πως έρχεται το τέλος

Μία  ενόχληση στην καρδιά  ένιωσε πριν από λίγο καιρό ο Πάνος Μουζουράκης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Αυτό τον καιρό περνάω τις... ασπρόμαυρες μου, όπου η μια μέρα μπορεί να είναι διαφορετική από την προηγούμενη για κάποιο λόγο. Προσπαθώ να μπω σε δημιουργική κατάσταση και έμπνευση, αλλά πριν μπω σε αυτό με πιάνει μια μελαγχολία, ένας φόβος ότι δεν θα έρθει ποτέ η έμπνευση στη ζωή μου, οπότε, κάνω άλλα πράγματα, δηλαδή συμμάζεψα το σπίτι, πλήρωσα όλους τους λογαριασμούς, τελείωσα όλα τα σίριαλ τα οποία ήθελα να δω, τερμάτισα ένα παιχνίδι στο play station 4. Τελικά, μου ήρθε η έμπνευση ανάμεσα σε μια μπίρα και μια... καρδιακή ανακοπή που κόντεψα να πάθω» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω... ήταν μια σοβαρή ενόχληση στην καρδιά, τα ξημερώματα, την ώρα που προσπαθούσα να φτιάξω το πρόγραμμα για τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στις 4 Ιουλίου, μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου και τον Σπύρο Γραμμένο και δεν έβγαινε τίποτα. Εκεί είχα μια ενόχληση. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μη μου πουν: “Κύριε Μουζουράκη, έχετε 5... 4, 3, 2, 1, τέλος”»!

Όπως μάλιστα τόνισε ο ίδιος αυτή η περιπέτεια τον ενέπνευσε να γράψει ένα χιουμοριστικό κείμενο φιλοσοφικής αναζήτησης.