Παπανδρέου για Πολάκη: Χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με χρυσαυγίτικο τρόπο | dete

Παπανδρέου για Πολάκη: Χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με χρυσαυγίτικο τρόπο

Στα σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη όπου μεταξύ άλλων, επιτίθεται και στον Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή το δημοσίευμα του Guardian για την κατάρρευση της Υγείας στην Ελλάδα, απαντά το ΚΙΔΗΣΟ.

Το ΚΙΔΗΣΟ σημειώνει ότι ο Παύλος Πολάκης χυδαιολογεί με χρυσαυγίτικο τρόπο κατά του Γιώργου Παπανδρέου αντί να ασχοληθεί με την εξαθλίωση της δημόσιας υγείας επί των ημερών του.

Η ανακοίνωση

«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, αντί να ασχοληθεί με την κορύφωση της εξαθλίωσης της Δημόσιας Υγείας επί των ημερών του, με την ευκαιρία σχετικού δημοσιεύματος της Guardian, χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με τρόπο χρυσαυγίτικο κατά του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου» επισημαίνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και προσθέτει:

«Δεδομένου ότι το μοναδικό έργο που παράγει και για το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα είναι ο κατά συνήθεια τραμπουκισμός και η κατ’ επάγγελμα ύβρις, θα ήταν περιττό να περιμένουμε τον εκπολιτισμό, την απαλλαγή, ή έστω την επαναφορά του στα κανονικά του καθήκοντα».

Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο σχόλιο που έκανε στο Facebook μετά το δημοσίευμα-κόλαφο για την κατάσταση του χώρου της Υγείας στην Ελλάδα αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ έγραψε:

«Αποδεικνύεις ότι είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός».