Παντρεύτηκε ο Δημήτρης Σειρηνάκης – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΗΡΕ | dete

Παντρεύτηκε ο Δημήτρης Σειρηνάκης - ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΗΡΕ

Ο γνωστός σκηνοθέτης ταινιών πορνό και η αγαπημένη του Αγγελική-Κατερίνα τέλεσαν πολιτικό γάμο το πρωί της περασμένης Πέμπτης παρουσία των οικογενειών τους, περίπου πενήντα συγγενών και στενών φίλων τους.

Η κοπέλα, συνεπέστατη στο ραντεβού με τον μέλλοντα σύζυγό της, ακριβώς στις 10 το πρωί κατέφθασε στο δημαρχείο της Βούλας φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα-νυφικό, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να ξεχωρίζει, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο 42χρονος Δημήτρης Σειρηνάκης αντάλλαξε το πρώτο φιλί με τη σύντροφό του πριν περάσουν στην αίθουσα και οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πειράγματα, ιδιαίτερα για την επιλογή του επιχειρηματία να φορέσει μαύρο πουκάμισο και ασορτί παντελόνι. «Από τώρα φοράς μαύρα;» του φώναξαν και τα γέλια συνεχίστηκαν τρανταχτά, μέχρι που έφτασαν μπροστά στον δήμαρχο. Τότε ήταν που ο πρώτος δημότης Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέλαβε... δράση και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της«Espresso», συνέχισε το τρολάρισμα στον γαμπρό. «Τι ημερομηνία λήξης να σημειώσω στο έγγραφο;» ρώτησε τον Δημήτρη Σειρηνάκη την ώρα των υπογραφών, με εκείνον να απαντάει «Επ' αόριστον»!

Αποθέωση και ευχές

Με τη λήξη της τελετής οι καλεσμένοι αποθέωσαν το ζευγάρι με χειροκροτήματα, αγκαλιές, φιλιά και ευχές για βίον ανθόσπαρτο, ενώ πόζαραν μπροστά στους δύο φωτογράφους που κάλυψαν το χαρούμενο event.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει ακόμα έναν γάμο στο ενεργητικό του, από τον οποίο απέκτησε ένα αγοράκι, ηλικίας σήμερα εννέα ετών.