Παντρεύονται Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζήμα | dete

Παντρεύονται Γαβριήλ Σακελλαρίδης - Ράνια Τζήμα

Η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα ανέβουν σε λίγες μέρες τα σκαλιά του δημαρχείου της  Αθήνας για να σφραγίσουν τον έρωτα και την αγάπη τους. 

Η τελετή θα γίνει στις 14 Μαΐου σε στενό οικογενειακό κύκλο και  τον πολιτικό γάμο θα τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Μάρτυρες  μεταξύ άλλων  θα είναι από την πλευρά της Ράνιας Τζίμας η για χρόνια  αγαπημένη φίλη της και  γνωστή δημοσιογράφος του ΣKAI Εύα Αντωνοπούλου  και από την πλευρά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο επίσης για χρόνια στενός του φίλος Πέτρος Μωραΐτης. Συνολικά οι μάρτυρες θα είναι επτά: Εύα Αντωνοπούλου, ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πέτρος Μωραΐτης, Αλεξία Τασούλη, Δημήτρης Μιχαλέλης, Κατερίνα Χριστοφιλίδου και Γιάννης Πετρίδης.

Η γνωριμία της Ράνιας με το Γαβριήλ ξεκίνησε πέρυσι στην πρωινή εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων «Πρωινό Mega, όταν ο κ.Σακελλαριδης  ήταν καλεσμένος ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο της Αθήνας.  Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και... ακαριαίος και το love stoy για μήνες κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό που το γνώριζαν πολύ λίγοι καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απεχθάνεται την δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής.

Όμως η εγκυμοσύνη της Ράνιας Τζίμα έφερε στη δημοσιότητα τη σχέση η οποία θα σφραγιστεί σε λίγες μέρες με την μεταξύ τους ένωση. Σε λίγους μήνες το ζευγάρι περιμέν και το πρώτο τους  παιδί.

Μετά τον πολιτικό  γάμο, το ζευγάρι θα δεξιωθεί φίλους και συγγενείς στις 20:30 στο Πάρκο Ελευθερίας.