Παντρεμένη δασκάλα…. βρήκε τον μπελά της από εραστή! | dete

Παντρεμένη δασκάλα…. βρήκε τον μπελά της από εραστή!

 

Φαίνεται πως έμπλεξε άσχημα η παντρεμένη δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής, καθώς ο εραστής της (τον οποίον προφανώς αποφάσισε η ίδια να χωρίσει) της έχει κάνει τη ζωή… κόλαση! Με τον συγκεκριμένο άνδρα διατηρούσε δεσμό εδώ και αρκετό καιρό, η ίδια παντρεμένη και με παιδιά! Φαίνεται όμως πως η απόφασή της να διακόψουν τον παράνομο δεσμό της… τον τρέλανε!

Τα σενάρια που διαδίδει ανά την πόλη είναι απίστευτα, ενώ έφθασε σε σημείο να καταγγείλει την περιπέτειά του… και σε δημοσιογράφους! Αναφέροντας μάλιστα πως η ίδια κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου μέχρι και ότι έχει φθάσει στο σημείο να ζητά δανεικά από τις συναδέλφισσές του δασκάλες!

Όμως οι κατηγορίες που εξαπολύει, στρέφονται και κατά της υποτίθεται «αγαπημένης» του: Διαδίδει πως έπαιρνε άδειες για να καταφέρνει να βρίσκεται μαζί του, ότι είχε και σχέση με κάποιον σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία από εκείνη για να του αποσπά χρήματα, και άλλα τέτοια!

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει (εκτός από την ίδια) όμως όπως φαινόταν ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν τόσο τυφλωμένος από τον έρωτά του που δεν γνωρίζαμε σε ποιο σημείο είναι ικανός να φτάσει. Μέχρι και με την Ασφάλεια την απειλούσε, χωρίς όμως ακριβώς να «καθορίζει» σε ποιο επίπεδο και ποιες ακριβώς θα ήταν οι καταγγελίες που θα έκανε!

 

Φοβάται για την οικογένειά της

Πιθανόν στο δημοτικό σχολείο που εργάζεται κάποιοι να γνωρίζουν τι αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δασκάλα, καθώς φαίνεται πως πληρώνει ακριβά την «αμαρτία» της, να συνάψει εξωσυζυγική σχέση. Γιατί το μόνο σίγουρα αληθές στα όσα διαδίδει ο συγκεκριμένος άνδρας είναι η ερωτική σχέση που είχε μαζί της. Πάντως εδώ και μερικές ημέρες δείχνει να έχει σταματήσει την διαρροή φημών! Δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει την ίδια τακτική ή αν θα επιστρέψει στην… παλιά του τέχνη κόσκινο, όμως το βέβαιο είναι ότι η παντρεμένη εκπαιδευτικός, έχει βρει για τα καλά τον μπελά της και ζει εδώ και εβδομάδες με την αγωνία μήπως και της διαλυθεί η ίδια της η οικογένεια.