Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

14.08.2020 / 9:00
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
emfaniseis_panagias-666x399

Το πρόγραμμα τηςπανήγυρις του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

7.45μ.μ–1:00π.μ.: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ-ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. Της ακολουθίας του Επιταφίου θα προστή ο ΠανοσιολογιώτατοςΑρχιμανδρίτης    π. Συμεών Χατζής,Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πατρών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

8.00-9.30π.μ.:Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ- ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥκαι τοποθέτησις αυτής εις τα προπύλαια του Ναού για διευκόλυνση του προσκυνήματος των ευλαβών Χριστιανών.

7.00-9.00μ.μ.: ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕΤ’ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Θ. ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ.Θα ομιλήση ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κωτσάκης,Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού.

9.45μ.μ.–1:00π.μ.:Α΄ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ –ΜΙΚΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.Θα ιερουργήση ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος προϊστάμενος του Ιερού Ναού.

ΣΑΒΒΑΤΟ  15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

7.30-10.00 π.μ.:Β΄ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ Θ. ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ. Θα ιερουργήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Θεοδωράτος.

7.00  μ.μ.:ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.Θα προστή και θα ομιλήση ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου και Αρχιερατικός Επίτροπος Μόβρης.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα