Πανελλήνιος Διαγωνισμός Emoji και animated Emoji εμπνευσμένα από το Καρναβάλι της Πάτρας

26.09.2020 / 4:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3594111

Στο πλαίσιο του «Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού» που είναι σε εξέλιξη από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου και αποτελεί μια από τις δράσεις του έργου SPARC, το οποίο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020», προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό emoji και animated emoji  τα οποία θα είναι εμπνευσμένα από το Καρναβάλι της Πάτρας.

Μέσα από τα μικρά αυτά εικονίδια που χρησιμοποιούνται σε γραπτά μηνύματα, ιστοσελίδες και ως μέρος μιας διαφορετικής ψηφιακής επικοινωνίας, ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας στοχεύει να προωθήσει αυτόν το τόσο σημαντικό για την πόλη θεσμό, το Καρναβάλι της Πάτρας.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες  animators, γραφίστες κ.λ.π οι οποίοι προσκαλούνται να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο  emoji ή animated  emoji   εμπνευσμένο από το Καρναβάλι της Πάτρας.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με περισσότερες από μια προτάσεις ενώ οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν μπορεί να είναι ελεύθερες.

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης – Καρναβάλι Πάτρας καθώς και στις αντίστοιχες σελίδες στο facebook.

Την αξιολόγηση των emoji θα αναλάβει 7μελής κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από διακεκριμένους  καλλιτέχνες αλλά και επαγγελματίες από τον χώρο του πολιτισμού . 

Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναλάβει τον σχεδιασμό δέκα (10) emoji τα οποία θα εκφράζουν ισάριθμα συναισθήματα  και η βράβευσή του θα συνοδεύεται από το ποσό των 1.000 ευρώ

Το έπαθλο για το δεύτερο και τρίτο βραβείο θα είναι από 500 ευρώ.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 8/12/2020 με ένα email το οποίο θα έχει τίτλο  “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ EMOJI ΚΑΙ ANIMATED EMOJI”  στο [email protected]

Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την υποχρέωση να παραδώσει ολοκληρωμένα τα emoji έως τις 10/02/2021

Ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση έχουν το δικαίωμα να διαθέσουν τα emoji ή τα animated emoji που θα σχεδιάσει ο νικητής για free download.

Η επίσημη βράβευση των νικητών θα γίνει την περίοδο του Πατρινού Καρναβαλιού 2021.

Τα βραβευμένα emoji θα είναι διαθέσιμα για free download στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και το Φεστιβάλ Θεάτρου υλοποιούνται από το Δήμο Πατρέων στο πλαίσιο του έργου SPARC και η διοργάνωση των δράσεων υποστηρίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (Συνδεδεμένος Εταίρος του Έργου).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα