ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ακούγεται ξανά το όνομα της σε όλη την Ελλάδα – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ | dete

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ακούγεται ξανά το όνομα της σε όλη την Ελλάδα - ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Η Παναχαϊκή μπαίνει στον καινούριο χρόνο από την θέση του οδηγού στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Football league.  Όμως στην νέα εποχή η Πατρινή ομάδα εκτός από τα αγωνιστικά οφέλη μετρά σημαντικά κέρδη και σε άλλα επίπεδα που είχε θέσει σαν στόχο ο Κώστας Κατσουράνης. Η Παναχαϊκή κατάφερε σε αυτό το τετράμηνο να κερδίσει τον σεβασμό όλων  και να ακουστεί ξανά το όνομα της θετικά σε όλη την Ελλάδα. Ήταν ένα στοίχημα ια τον τεχνικό διευθυντή που έχει ήδη  κερδηθεί αφού ταυτόχρονα η «κοκκινόμαυρη»ομάδα έχει κερδίσει την αξιοπρέπεια της που είχε χαθεί τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια και αυτό φέρνει την σφραγίδα του Κώστα Κατσουράνη ενώ πλέον η Πάτρα ασχολείται και πάλι με την Παναχαϊκή αφού μπήκε και πάλι στα σπίτια της πόλης . Ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο και στηρίζει την προσπάθεια στην νέα εποχή αφού θέλει να δει σύντομα την αγαπημένη του ομάδα στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ.  Και το πιο σημαντικό είναι ότι πέρυσι τέτοια εποχή όλοι οι παίκτες ήθελαν να φύγουν από την Παναχαϊκή ενώ φέτος οι προτάσεις για να έρθουν παίκτες είναι πάρα πολλές.

%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%83-%ce%ba%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83

Δημήτρης Τσαούσογλου: «Ζητάμε την σύσταση νέας ΠΑΕ με πολυμετοχικότητα  »

Το θέμα των χρεών είναι το πιο μεγάλο αγκάθι που συνεχίζει να απασχολεί την Παναχαϊκή Συμμαχία και περιμένει λύση από την Πολιτεία μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Ο Δημήτρης Τσαούσογλου, που έχει καταθέσει έτοιμες τροπολογίες τόσο στον κ Κοντονή όσο και στον νυν Υφυπουργό Αθλητισμού κ Βασιλειάδη αναφερόμενος στην νομική πλευρά του θέματος τόνισε « Τα χρέη οφείλονται από τον κ Κούγια και από τους προέδρους πριν από αυτόν στην Παναχαϊκή που τα δημιούργησαν σύμφωνα με το άρθρο 111§5 του Ν 2725/99. Με βάση το άρθρο 118 από το 2006 τα χρέη τα αναλαμβάνουν υποχρεωτικά οι πρόεδροι που διατέλεσαν ενώ με την τροπολογία του κ Κοντονή από τον Ιούλιο του 2016 τα χρέη τα αναλαμβάνει ο κ Κούγιας και οι πρόεδροι πριν από αυτόν.» Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του κ Κούγια ότι τα χρέη θα βαρύνουν  50 −50 τους νέους και παλιούς μετόχους ο κ Τσαούσογλου απάντησε «Αυτός ο νόμος που επικαλείται ο κ Κούγιας υπάρχει και θα υπάρχει. Δεν  απαλλάσσεται όμως από όλο το χρέος. Είναι υπόχρεος για όλο το χρέος που έχει δημιουργηθεί . Πρέπει να πληρώσει τα χρέη για αυτό και εμείς ζητάμε την απαλλαγή της νέας διοίκησης από τα χρέη του παρελθόντος.» Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής Συμμαχίας και ο Δημήτρης Τσαούσογλου περιμένουν απάντηση από τον κ Βασιλειάδη στην πρόσκληση  που του έχουν κάνει να έρθει στην Πάτρα στις 15 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα, διαφορετικά θα γίνει τις επόμενες ημέρες νέα συνάντηση στην Αθήνα. Άλλωστε η Πατρινή ομάδα θέλει να την επιτραπεί η δημιουργία νέας ΠΑΕ, και όπως λέει ο Δημήτρης Τσαούσογλου «Δεν μας ενδιαφέρει που δεν έχει ξεκινήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ. Εμείς ζητάμε την σύσταση νέας ΠΑΕ με πολυμετοχικότητα και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η εκκαθάριση της ΠΑΕ.»

%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85

 

Δυο κρίσιμα  παιχνίδια που δίνουν αέρα τίτλου.

Με την ανατολή του νέου έτους η Παναχαϊκή  θα δώσει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της με Χαλκίδα την επόμενη Κυριακή και την Ερμιονίδα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο φινάλε του πρώτου γύρου. Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια αφού αν συνεχίσει το νικηφόρο σερί των εντός έδρας αγώνων και πάρει έξι βαθμούς θα αποκτήσει  ένα τεράστιο προβάδισμα στην μάχη του τίτλου στην στροφή του πρωταθλήματος.  Με δυο νίκες στο φινάλε του πρώτου γύρου θα φτιάξει μια πολύ καλή διαφορά από τους διώκτες της και θα μπει στον δεύτερο γύρο με αέρα τίτλου.  Και πρόθεση είναι μέχρι την επόμενη Κυριακή να έχουν ολοκληρωθεί οι δυο μεταγραφικές προσθήκες που επιδιώκουν ο Κώστας Κατσουράνης και η τεχνική ηγεσία.