Παναχαϊκή: Ο Γιώργος Μπάρλος προχωράει μπροστά | dete

Παναχαϊκή: Ο Γιώργος Μπάρλος προχωράει μπροστά

Η Παναχαϊκή έχει ξεκινήσει τις ποιοτικές μεταγραφές και έπεται και συνέχεια αφού θα αποκτηθούν και άλλοι παίκτες από το πάνω ράφι. Ο Γιώργος Μπάρλος θα υλοποιήσει κάθε εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πρωταγωνίστρια στο νέο πρωτάθλημα. Είναι αποφασισμένος να δαπανήσει αρκετά χρήματα και πλέον το οικονομικό φορτίο είναι μόνο στις πλάτες του για την νέα χρονιά.
Με τον Σπύρο Δήμου δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα πράξει την νέα περίοδο, αλλά η Παναχαϊκή προχωράει κανονικά στον σχεδιασμό της. Όπως λέει ο Γιώργος Μπάρλος στους συνεργάτες του «ο καλός ο καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται και εγώ έδειξα ότι είμαι».
Ο ίδιος έχει επωμιστεί όλο το οικονομικό φορτίο μόνος του και προχωράει για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας. Άλλωστε από την ημέρα που ανέλαβε την ΠΑΕ έχει δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Ο Σπύρος Δήμου και τέσσερις ακόμα χορηγοί είναι αυτοί που έβαλαν λεφτά στην ΠΑΕ και το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 145.000 ευρώ. Όλα τα υπόλοιπα χρήματα είναι προσωπικά του Γιώργου Μπάρλου που λέει: «Αν υπάρχει κάποιος άλλος, εκτός από τον Σπύρο Δήμου και τέσσερις χορηγούς, και έχει να βάλει ένα ευρώ να βγει δημόσια και να το πει».

Πάει για άλλες 5-6 ηχηρές μεταγραφές

Στο μεταξύ, η Παναχαϊκή έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ημέρες και οι τρεις τελευταίες μεταγραφές που έχει ανακοινώσει έχουν ικανοποιήσει απόλυτα τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και τον φίλαθλο κόσμο. Ο Ξενοφών Πάνου, ο Ορέστης Μένκα και ο Μαυροβούνιος Βέλικο Μπάτροβιτς που πέρυσι το καλοκαίρι είχε αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League. είναι παίκτες ποιότητας που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Όμως, έπεται ακόμα πιο δυναμική συνέχεια. Στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου θα γίνουν ακόμα άλλες 8-10 μεταγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να υλοποιηθούν οι εισηγήσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Ο Γιώργος Μπάρλος είναι αποφασισμένος να δαπανήσει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας αφού θα γίνουν άλλες 5-6 ηχηρές μεταγραφές από το πάνω ράφι που θα δημιουργήσουν αίσθηση. Οι πληροφορίες λένε ότι η Παναχαϊκή είναι σε προχωρημένες επαφές με σέντερ φορ και επιτελικό
μέσο που - αν ολοκληρωθούν- θα ανεβάσουν πολύ ψηλά το επίπεδο της τη νέα περίοδο.
Το αφεντικό τηςΠαναχαϊκής δίνει όλο το βάρος αυτό το διάστημα στις μεταγραφές αφού θέλει να αποκτηθούν πολύ καλοί παίκτες. Για τον Μπάρλο προέχει η ΠΑΕ και το σύνθημα του είναι «πάμε μπροστά». Αποδεικνύει με τις κινήσεις του ότι τα λόγια του γίνονται πράξεις και είναι έτοιμος να κάνει παραπάνω από αυτά που έχει υποσχεθεί στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Άλλωστε έχει πει από την αρχή: «Δεν τηρώ απλά τον λόγο μου, πράττω παραπάνω από όσα υπόσχομαι».

Μεθοδικότητα, επαγγελματισμός,
σοβαρότητα και διοικητική δομή

Η μεταγραφική ενίσχυση είναι αυτή που προέχει τώρα στην Παναχαϊκή και εκεί έχει πέσει όλο το βάρος, ενώ τη Δευτέρα 3 Αυγούστου ξεκινά και η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο.
Όμως για τον Γιώργο Μπάρλο στόχος είναι η επαγγελματική λειτουργία της ομάδας και της ΠΑΕ. Θέλει να λειτουργούν όλα στην εντέλεια και η ΠΑΕ έχει μπει σε επαγγελματικά πρότυπα λειτουργίας. Ο καθένας έχει τον ρόλο του και δεν μπαίνει στις αρμοδιότητες του άλλου. Μεθοδικότητα, επαγγελματισμός, σοβαρότητα σε όλους τους τομείς χαρακτηρίζει πλέον την ΠΑΕ Παναχαϊκή που έχει αποκτήσει διοικητική δομή. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την επίτευξη του στόχου να λειτουργεί η ΠΑΕ, να υπάρχει διοικητική δομή και οργάνωση στην εταιρεία. Η Παναχαϊκή ξεφεύγει στον τρόπο λειτουργίας της προς το καλύτερο και αυτό είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα για την νέα περίοδο.

Κλιματισμός και μπόιλερ στην Οβρυά

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπάρλος συνεχίζει τις εργασίες στην Οβρυά, αφού θέλει το προπονητήριο της Παναχαϊκής να διαθέτει όλες τις ανέσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτές τις ημέρες τοποθετήθηκε κλιματισμός αλλά και μπόιλερ για ζεστό νερό. Το γήπεδο θα παραδοθεί στην ομάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου ενώ ο αγωνιστικός χώρος γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος.
Επιπλέον, μπαίνουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για την αγορά άλλων 10 στρεμμάτων ώστε η Οβρυά να γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Για δυο χρόνια η συμφωνία με την Robe di kappa

Εξάλλου, την Τετάρτη υπογράφηκε η σύμβαση της ΠΑΕ με την εταιρία ρουχισμού Robe di kappa. Έπεσαν οι υπογραφές και η ιταλική εταιρία θα ντύνει την Παναχαϊκή για τα επόμενα δυο χρόνια. Η Robe di kappa θα φτιάξει τρεις εντυπωσιακές στολές για τη νέα περίοδο ενώ σήμερα αναμένεται να σταλεί το πρώτο υλικό αφού θα έρθουν ρούχα προπόνησης για το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της πρεμιέρας της προετοιμασίας.